SmartBar Verktygsfält - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

SmartBar Toolbar är ett tillägg till din sökmotor som orsakar omdirigeringar till search.creativetoolbars.com hemsida. Den lovar att den ska öka din internetupplevelse fast istället orsakar den oönskade konsekvenser. Även fast SmartBar i sig inte är ett skadeprogram så vl installerad i en dator så använder den sig av elaka metoder. Programmet kommer packeterat med andra program som vi ser sällan extraprogram som installeras. Oftast så följer dessa med gratisprogram som laddas ned.

För att undvika program som SmartBar Toolbar att nå ditt system så bör du vara väldigt försiktig då du installerar något från Internet. Oftast finns ett steg under installationen där du kan välja om extra tillägg skall installeras på din dator. Gör det enkelt och klicka bort alla extra program som du inte vill ha på din dator.

SmartBar Toolbar påverkar alla huvudsakliga sökmotorer som Internet Explorer, Mozilla Firefox samt Google Chrome. Programet ändrar dina standard sökningar samt din startsida. Värsta är att alla sökningar du gör på Internet leder till search.creativetoolbars.com. Denna hemsida ser ut som en vanlig sökmotor fast det finns en sak att nämna. Många legitima hemsidor bli borttagna från dina sökresultat så detta program ger inte det bästa resultaten för dig. Du kommer bli presenterad för andra hemsidor som inte är särskilt säkra.

SmartBar Toolbar är ett oönskat program som baseras på att tjäna från andra data-användare. Du bör inte ladda ned detta själv. Ta bort SmartBar Toolbar från ditt system om du märkt av att det infiltrerat ditt system utan din tillåtelse. Avinstallera det från Kontrollpanelen. Gå till Start -> Kontrollpanelen, klicka sedan på Lägg till/ Ta bort program och leta sedan efter allt som är relaterat till SmartBar Toolbar och avinstallera detta. Beroende på vilken sökmotor du använder så följ instruktionerna nedan.

For IE:

  1. Öppna IE och klicka på ”Verktyg‘ → ”Hantera tillägg’.
  2. Välj ‘Verktyg och tillägg’ och avinstallera allt relaterat till Smartbar från listan.
  3. Välj ”Sökleverantörer” →  Välj den sökmotor du tidigare hade och använd denna som standard. Som ytterliggare åtgärd kan du välja ‘Internetsök’, klicka på ‘Inaktivera förslag’ för att inaktivera detta.
  4. Gå till ”Verktyg” → ‘Inställningar’ och välj ‘Generellt’ fliken. Klicka på ‘Använd standard’ eller välj din egen som t.ex. www.google.com eller dylikt. Till sist klickar du på ”OK” för att spara ändringar.

For Mozilla Firefox:

  1. Öppna Mozilla Firefox, gå till ‘Verktyg’ → ‘Tillägg’.
  2. Välj sedan SmartBar relaterat och klicka på ‘Avinstallera’.
  3. Gå till ”Verktyg” → ‘Inställningar’. Återställ sedan din sökleverantör eller välj en egen.

For Google Chrome:

  1. Klicka på de tre horistella linjerna i högra övre hörnet.
  2. Klicka på ”Inställningar” och sedan markerar du rutan ”Visa knappen startsida” under utseende.
  3. Klicka på länken ”Ändra” under knappen startsida och välj Google samt ta bort SmartBar relaterat.

Till sist använder du ett pålitligt anti-spionprogram som t.ex. SpyHunter och genomsöker datorn med detta.

Automatisk SmartBar verktygsfält verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som SmartBar Verktygsfält och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av SmartBar verktygsfält

 
Processer:
 

SmartBar verktygsfält skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
januari 14, 2015 08:38, januari 14, 2015 08:38
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *