Security Defender - Hur tar man bort

Security Defender

Security Defender är ett farligt internethot som oseriöst informerar dig om massvis av infektioner som hittats, och tipsar om ett alternativ till eliminering. Precis som med skadeprogrammet Antimalware Defender så kan du räkna med att du kommer bli ombedd att betala för en ”full” version som presenteras som en kraftfull och kapabel virusborttagare. Den här metoden är en populär metod från skapare av skadeprogram för att bedra användare, så det är extremt viktigt att du inte naivt köper Security Defender. Om du redan har gjort detta så bör du kontakta din bank för att lägga en anmälan och sedan ta bort Security Defender viruset. För att undvika sådana farliga intrång så bör du ha ett vakande öga över vilka program du använder som din dators skydd, för endast de licensierade varianterna har ett fullgott skydd som kan rädda dig från att bli smittad av Trojaner som sprider bedrägerier genom hål i säkerheten.

Genom att ha skapats för att låtsas vara ett antivirusprogram så börjar skadeprogrammet sedan utföra falska genomsökningar så fort du startar om din dator. Du kommer desutom att få massvis med varningar och popup meddelanden som stör dig under tiden du söker på Internet. Vad som än Security Defender visar så informerar det dig om flertalet infektioner som hittats, men som i verkligheten inte är annat än harmlösa eller ej existerande filer. Här har du en del av meddelandena:

Security Defender

External software tries to control variety of your system files. This may lead to breaking of some data in your system. Click here to protect remote access to your PC & delete these programs.

Security Defender

Your system has come under attack of harmful software. Click here to deactivate it.

Remove spyware and other potentially unwanted software

System Defender detected 18 harmful application(s).

It is recommended to clean your computer immediately.

Click this balloon to fix the problem.

Du bör ignorera dessa meddelanden och inte ta bort filerna som det falskt varnas för, detta på grund av att det kan påverka din dators stabilitet och prestanda. Genomsökningen som utförs av Security Defenders oregistrerade version kommer senare erbjuda en licensierad version, det enda programmet som är kapabel att ta bort infektionerna som det varnas för.

De oseriösa aktiviteterna som relateras till Security Defender skadliga aktivitet på din dator bör stoppas genom att ta bort de skadliga filerna. Security Defender har ingenting med din dators välmående att göra och kan inte bytas ut mot något antivirus alternativ. Alla rapporter om infektioner är falska, det betyder alltså att Security Defender är värdelöst. Var god ta bort detta program som skapats endast för att bedra dig då det endast kommer sluta med att det kommer hämta hem mer virus till din dator. Använd dig av ett pålitligt anti-spionprogram som (Spyhunter eller Malwarebytes Anti-Malware) och ta bort Security Defender. Det kommer även skydda din dator mot andra internethot. Kom ihåg att uppdatera dessa program innan du utför en full genomsökning av datorn, så du har dess fulla virusdatabas.

Det verkar som att efter flera år så har en ny uppdatering av Security Defender kommit ut och infekterar nya användare, du kommer se ett meddelande på din sökmotor som säger:

Your security settings level puts your computer at risk

We recommend that you do not browse the web with your current security settings.

Internet Explorer cannot display the webpage. Possible reasons include:

l Critical system change. This generally occurs when system is infected by spyware.

l Detected virus changes browser settings and displays advertisements or redirects access to Web pages.

l Malicious code program attempts to spread from computer to computer by attaching itself to a host program.

l Phishing sites attempt to steal your personal information.

Things you can do:

Get an antivirus software and remove all threats from your computer (RECOMMENDED)

Uppdatering: Om du inte kan starta din sökmotor och du har den nya Security Defender versionen

Speciella borttagningsinstruktioner:

  1. Högerklicka på Security Defender ikonen och välj inställningar.
  2. Kopiera mappen som det är installerat i (som antingen kommer vara C:Documents and SettingsAll UsersApplication Datapcdfdata eller C:Program Datapcdfdata ).
  3. Gå till den mappen.
  4. Döp om alla körbara filer till någonting annat.
  5. Starta om.
  6. Explorer bör kunna startas. Ladda ned och genomsök din dator med Reimage, SpyHunter eller ett annat anti-skadeprogram och ta bort de kvarvarande filerna.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Security Defender och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Security Defender och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av Security Defender

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-security-defender

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *