Search.testmyspeeds.co viruset - Hur tar man bort

Search.testmyspeeds.co viruset

Sökplattformen Search.testmyspeeds.co är en produkt som utvecklats och introducerats av Polarity Technologies Ltd. Företaget är redan välkänd för deras mål att producera nätverk för sökningar som inte alltid är optimala. Utvecklade program är designade att utnyttjas av användare av Windows operativsystem, eller som är lojala klienter av Mac OS X. Webbläsare som potentiellt kan äventyras av Search.testmyspeeds.co är följande: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer samt Safari. Test My Speeds är en gratis programvara som finner ett hem för Search.testmyspeeds.co viruset. Verktyg av Polarity kommer utföra ändringar på webbläsares inställningar och att ta bort dom från aktiva tillägg fungerar inte. För att återfå fullständig kontroll över sökmotorerna, sökfält och nya flikar, behöver du fullständigt avinstallera det skadliga programmet.

Sammanfattning av Search.testmyspeeds.co viruset

Gränssnittet av Search.testmyspeeds.co har en del bekväma element. Exempelvis kan användare snabbt få tillgång till Facebook, Amazon, Gmail, Yahoo och dessutom få möjligheten att testa sin enhets hastighet. Varje besökares IP-adress kommer visas direkt nedanför OpenSpeedTest. Du bör dock känna till att genvägar och hastighetstest inte är tillräckligt för att göra en sökmotor stabil och pålitlig. Search.testmyspeeds.co har inte en egen databas att extrahera URL:s från. Av den orsaken kommer det överföra användare till Yahoo sidan för att kunna få nödvändiga resultat av sökningarna. Att använda Search.testmyspeeds.co viruset som en överförande sida är en helt onödig handling, och dessutom osäker.

Search.testmyspeeds.co viruset kan vara påflugen och utföra vissa ändringar bland sökresultaten som Yahoo presenterar. Polarity kan vara en del av ett partnerskap tillsammans med ett flertal tredjeparter. Det får sina förtjänster genom att distribuera och stötta tjänster och produkter från sina affiliates. Polarity kommer att fortsätta stötta material utan att analysera vare sig innehållet bryter mot säkerheten eller inte. Omedveten kan du tas till osäkra hemsidor som inte bör besökas.

Search.testmyspeeds.co viruset kan också försöka vilseleda dig med sin placerade reklam på hemsidorna du besöker, eller som visas separat via banderoller och popus. Du bör inte klicka eller svara på meddelanden med säkerhetsvarningar, eller som bjuder inte dig till lotterier och undersökningar. Sådant innehåll är oftast falskt och har endast syften att infektera eller bedra användare.

Som redan förväntat så visar Search.testmyspeeds.co inget intresse i att vara ansvarsfull för det tillgängliga innehållet via tjänsten eller domänen. Istället föreslår det användare att upptäcka internet tillsammans med Search.testmyspeeds.co försiktigt. Precis som med de flesta produkter av Polarity, så har den här sökplattformen som mål att samla in användare icke-personliga information. Information som inte identifierar dig samlas in automatiskt.

Ibland kan din viktiga information äventyras av sökmotorskapare. Genom att övervaka dina internetaktiviteter, då kan de eventuellt upptäcka en del känslig information om dig. Om du omdirigeras till Search.testmyspeeds.co eller andra hemsidor som du inte normalt besöker, då bör du överväga att du kanske infekterats av en sökmotorskapare.

Sätt som användare kan infekteras med Search.testmyspeeds.co på

Search.testmyspeeds.co viruset kan ta sig in i enheter med ett illägg som kallas för Test My Speed. Det kommer förmodligen installera ett verktygsfält med genvägar och ett inbyggt sökfält. Om du lägger märke till att tillägget erbjuds till dig under en installation av ett annat program, neka då vänligen detta. Faktum är att du inte bör ladda ned slumpmässiga tillägg då de lätt kan stjälpa istället för att hjälpa. Använd dig gärna av ett avancerat installationsalternativ under installationen, på så sätt kommer du få en större överblick av programmet som du skall installera.

Search.testmyspeeds.co viruset kan tas bort med hjälp av ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes. Dessa kan upptäcka alla möjliga hot som du kan vara utsatt för. Dessuom kan de enkelt ta bort dessa parasiter från ditt system. Användare som är redo för en manuell borttagning bör läsa nedanstående sektion.


Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Search Testmyspeeds Co Viruset och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Search Testmyspeeds Co Viruset och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av Search.testmyspeeds.co viruset

Du tar bort testmyspeeds virus genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Search.testmyspeeds.co viruset installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till testmyspeeds virus .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Search.testmyspeeds.co viruset från dina webbläsare

TopHur man avlägsnar Search.testmyspeeds.co viruset från Google Chrome:

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Fler verktyg->Tillägg
  Extensions
 • Välj allt skadligt innehåll och radera dessa.
  Remove extensions
 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Välj Hantera sökleverantörer
  Manage search engines
 • Avlägsna onödiga sökleverantörer från listan
  Delete search engines
 • Gå tillbaka till inställningar. Vid Start väljer du Öppna blank sida (Du kan ta bort oönskade sidor även här).
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Chrome menyn vid övre högra hörnet och välj Inställningar. Välj Öppna en särskild sida eller en grupp med sidor och klicka på Grupp med sidor.
  Set pages
 • Radera skadliga söksidor vid Start fönstret genom att klicka på “X” bredvid dessa.
 • Klicka på de tre horisontella linjerna vid Google Chrome och välj Inställningar och klicka på Hantera sökleverantörer.
  Delete start pages
 • Ta bort skadliga söksidor i en ny sökleverantörs sida.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till testmyspeeds virus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Resset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

TopHur man avlägsnar Search.testmyspeeds.co viruset från Firefox:

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj “Tillägg” ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Search.testmyspeeds.co viruset och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.it.
  Remove add-on
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Firefox menyn vid övre högra hörnet, välj Inställningar-> Allmänt. Där väljer du den önskade startsidan och klickar sedan på Återställ.
  Restore default

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Search.testmyspeeds.co viruset, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve
(Valfritt) för äldre version:
 • Skriv in “about:config” addressfältet och tryck enter. Detta öppnar inställningssidan
  Abou config
 • Skriv in “Keyword.url” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
  Reset Keyword.url
 • Skriv in “browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Skriv in “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Sök efter “browser.newtab.url”. Högerklicka och välj återställ. Detta försökrar att söksidan inte öppnas i varje ny flik.
 • Om inställningar återgår igen och en genomsökning med ett anti-skadeprogram visar att datorn är ren: stäng ned Firefox, öppna filsökaren och skriv in %AppData% i addressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Om denna fil existerar, döp om den och starta om Firefox. Du kommer behöva repetera stegen ovan.
  Remove user.js

Om problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-program för att identifiera skadliga innehåll.

TopHur man avlägsnar Search.testmyspeeds.co viruset virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 • Klicka på pilen till höger om addressfältet.
 • Gör följande: på IE8-9 välj Hantera sökleverantörer, på IE7 klicka på Ändra sökleverantör.
 • Ta bort testmyspeeds virus från listan.

Hur man avlägsnar Search.testmyspeeds.co viruset från IE 11:

 • Klicka på Inställningar (övre högra hörnet)->Hantera tillägg.

  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till testmyspeeds virus och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Välj Sökleverantörer.
  Set search engine
 • Om någon av dessa sökleverantörer inte är tillgängliga, klicka på “Hitta fler söklevenratörer” i nedre botten av skärmen och installera Google.
  Find search engines
 • Stäng ned inställningar.
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Kugghjulet vid övre högra hörnet för att öppna Internet Explorer menyn, välj Inställningar och välj Allmänt. Skriv in den önskade startsidan du vill ha och klicka på OK.
  Restore home page

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Search.testmyspeeds.co viruset, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Search.testmyspeeds.co viruset från Microsoft Edge:Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg.  

TopHur du tar bort Search.testmyspeeds.co viruset från Safari:

Ta bort skadliga tillägg

 • Klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn. Klicka på Preferenser.
  Open preferences
 • Välj Tillägg och avinstallera testmyspeeds virus och andra misstänksamma tillägg.
  Extensions
 • Om din första sida för webbläsaren har ändrats, klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn på skärmen. Välj preferenser och klicka på fliken Generellt. Skriv in valfritt URL för att välja din förstasida.
  Reset homepage

(Alternativt) Återställ dina webbläsares inställningar

Om du fortfarande upplever problem relaterad till Search.testmyspeeds.co viruset, återställ till ursprungsinställningar.

 • Klicka på menyn på Safari i fönstrets övre vänstra hörn. Välj Återställ Safari…

  Choose reset
 • Välj vad du vill återställa (oftast är de valda i förväg) och klicka på knappen Återställ.
  Reset

Om du inte kan återställa dina webbläsarinställningar och problemet kvarstår, scanna ditt system med ett Antimalwareprogram.

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-testmyspeeds-virus

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *