Search.hmyquickconverter.com - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
Andra namn: Hmyquickconverter.com
 

Search.hmyquickconverter.com är ännu en skadlig applikation som eventuellt kan infektera din dator och orsaka alla möjliga skador mot IT-säkerheten. Det listas som en sökmotorskapare och kommer därav definitivt orsaka en del ändringar på din webbläsare.

Om du nyligen har upptäckt att din dator infekterats med detta virus, men du inte har en aning om hur du hanterar det, då har du kommit helt rätt. I den här artikeln kommer vi att tillhandahålla detaljerade instruktioner om hur man eliminerar infektionen antingen manuellt eller automatiskt, vilken metod du väljer är helt upp till dig.


Search.hmyquickconverter.com virus remove

Eftersom det är mycket enklare och går snabbare att utföra borttagningen automatiskt rekommenderas den metoden. Allt du behöver göra är att ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage eller Malwarebytes, installera det och sedan utföra en fullständig genomsökning av datorns alla lagrade filer. En av dessa bör upptäcka och eliminera hoten på ett ögonblick.

Det går även att avlägsna viruset manuellt, men den processen kan vara aningen mer komplicerad. Av den anledningen har vi utvecklat steg för steg instruktioner för att hjälpa dig eliminera Search.hmyquickconverter.com manuellt – skrolla ned till slutet av artikeln och ta en titt på dessa. Gör ditt bästa med att slutföra varje steg korrekt så bör du kunna eliminera infektionen helt på egen hand.

För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av Search.hmyquickconverter.com, vänligen läs då vidare i artikeln. Om du har några frågor som relaterar till det här ämnet, då får du gärna ställa dessa i kommentarsfältet nedan så skall vi göra vårt yttersta för att besvara dom alla.

Om Search.hmyquickconverter.com viruset

Som vi redan har nämnt så listas infektionen som en sökmotorskapare, detta betyder att den kommer utföra en del ändringar på dina webbläsare när det väl kommit in i datorn. Både din startsida och sökleverantör kommer att bytas till www.Search.hmyquickconverter.com.

Även om hemsidan ser legitim ut så är detta inte sant och du bör inte använda den. Först och främst, om du skulle söka efter någonting via den här sökmotorn så kommer dina resultat inte ens vara relevanta till dina sökningar, på så sätt slösar du din tid. Dessutom kan det vara farligt att klicka på dessa och är någonting du bör undvika.

Om du klickar på en sponsrad länk som visas av Search.hmyquickconverter.com, då kommer du att omgående bli omdirigerad till en annan hemsidan som kan vara ägd av olika IT-kriminella som t.ex. kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator infekteras med andra virus eller så kan du bli bedragen på dina pengar om du skulle handla någonting hos dessa.

Search.hmyquickconverter.com har även en del egenskaper likt ett reklamprogram (adware). Väl inne i din dator kommer dina webbläsare att överflödas av reklam i alla dessa former, detta inkluderar popups, pop-under, textreklam, banderoller och textannonsering (contextual advertisments). En ny flik eller fönster med reklam kan även öppnas slumpmässigt.

Search.hmyquickconverter.com virusets distributionsmetoder

Search.hmyquickconverter.com distribueras oftast tillsammans med andra gratisprogram som kan laddas ned från internet kallat ”bundling”. Skulle du t.ex. ladda ned en kostnadsfri PDF skapare eller mediaspelare finns det en risk att Search.hmyquickconverter.com laddas ned och installeras bredvid utan att du vet om detta.

Av den här anledningen är det väldigt viktigt att du håller ett noggrant vakande öga på installationen av gratisprogram. Hoppa aldrig över några steg och håll utkik efter ett avancerat installationsalternativ – på så sätt kan du få en större överblick och utföra eventuella ändringar. Det är även rekommenderat att alltid hålla din dator säkrad med ett pålitligt anti-skadeprogram med.Automatisk Search.hmyquickconverter.com verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Hmyquickconverter och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Search.hmyquickconverter.com viruset

Du tar bort hmyquickconverter genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Hmyquickconverter.com installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Search.hmyquickconverter.com and related parasites like Yougoo Search , Hoopla Search , Search.installmac.com , Search.ozipcompression.com virus .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort hmyquickconverter från dina webbläsare

  Top Hur man avlägsnar Search.hmyquickconverter.com från Google Chrome:

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Fler verktyg->Tillägg
  Extensions
 • Välj allt skadligt innehåll och radera dessa.
  Remove extensions
 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Välj Hantera sökleverantörer
  Manage search engines
 • Avlägsna onödiga sökleverantörer från listan
  Delete search engines
 • Gå tillbaka till inställningar. Vid Start väljer du Öppna blank sida (Du kan ta bort oönskade sidor även här).
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Chrome menyn vid övre högra hörnet och välj Inställningar. Välj Öppna en särskild sida eller en grupp med sidor och klicka på Grupp med sidor.
  Set pages
 • Radera skadliga söksidor vid Start fönstret genom att klicka på “X” bredvid dessa.
 • Klicka på de tre horisontella linjerna vid Google Chrome och välj Inställningar och klicka på Hantera sökleverantörer.
  Delete start pages
 • Ta bort skadliga söksidor i en ny sökleverantörs sida.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Search.hmyquickconverter.com, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Resset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Hur man avlägsnar Search.hmyquickconverter.com från Firefox:

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj “Tillägg” ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Search.hmyquickconverter.com och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.it.
  Remove add-on
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Firefox menyn vid övre högra hörnet, välj Inställningar-> Allmänt. Där väljer du den önskade startsidan och klickar sedan på Återställ.
  Restore default

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Search.hmyquickconverter.com, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve
(Valfritt) för äldre version:
 • Skriv in “about:config” addressfältet och tryck enter. Detta öppnar inställningssidan
  Abou config
 • Skriv in “Keyword.url” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
  Reset Keyword.url
 • Skriv in “browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Skriv in “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Sök efter “browser.newtab.url”. Högerklicka och välj återställ. Detta försökrar att söksidan inte öppnas i varje ny flik.
 • Om inställningar återgår igen och en genomsökning med ett anti-skadeprogram visar att datorn är ren: stäng ned Firefox, öppna filsökaren och skriv in %AppData% i addressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Om denna fil existerar, döp om den och starta om Firefox. Du kommer behöva repetera stegen ovan.
  Remove user.js

Om problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-program för att identifiera skadliga innehåll.

  Top Hur man avlägsnar Search.hmyquickconverter.com virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 • Klicka på pilen till höger om addressfältet.
 • Gör följande: på IE8-9 välj Hantera sökleverantörer, på IE7 klicka på Ändra sökleverantör.
 • Ta bort hmyquickconverter från listan.

Hur man avlägsnar Search.hmyquickconverter.com från IE 11:

 • Klicka på Inställningar (övre högra hörnet)->Hantera tillägg.

  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Search.hmyquickconverter.com och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Välj Sökleverantörer.
  Set search engine
 • Om någon av dessa sökleverantörer inte är tillgängliga, klicka på “Hitta fler söklevenratörer” i nedre botten av skärmen och installera Google.
  Find search engines
 • Stäng ned inställningar.
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Kugghjulet vid övre högra hörnet för att öppna Internet Explorer menyn, välj Inställningar och välj Allmänt. Skriv in den önskade startsidan du vill ha och klicka på OK.
  Restore home page

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till hmyquickconverter, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Search.hmyquickconverter.com från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör hmyquickconverter ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Hur du tar bort Search.hmyquickconverter.com från Safari:

Ta bort skadliga tillägg

 • Klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn. Klicka på Preferenser.
  Open preferences
 • Välj Tillägg och avinstallera hmyquickconverter och andra misstänksamma tillägg.
  Extensions
 • Om din första sida för webbläsaren har ändrats, klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn på skärmen. Välj preferenser och klicka på fliken Generellt. Skriv in valfritt URL för att välja din förstasida.
  Reset homepage

(Alternativt) Återställ dina webbläsares inställningar

Om du fortfarande upplever problem relaterad till Hmyquickconverter.com, återställ till ursprungsinställningar.

 • Klicka på menyn på Safari i fönstrets övre vänstra hörn. Välj Återställ Safari…

  Choose reset
 • Välj vad du vill återställa (oftast är de valda i förväg) och klicka på knappen Återställ.
  Reset

Om du inte kan återställa dina webbläsarinställningar och problemet kvarstår, scanna ditt system med ett Antimalwareprogram.

Manuell borttagning av Search.hmyquickconverter.com

 
Processer:

 

     
 

Om författaren

 
november 6, 2017 08:31, november 6, 2017 08:31
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *