ScanGuard - Hur tar man bort

Vad är ScanGuard? Enligt de uppenbart stolta skaparna så är ScanGuard det bästa antivirus programmet och optimeringsverktyget i branschen. Det presenteras med branschledande egenskaper. Exempelvis agerar programmet som ett antivirus vilket betyder att det kan upptäcka infektioner. Det skall även kunna frigöra diskutrymme från duplicerade filer och annat innehåll som endast tar upp utrymme. Dessutom erbjuder säkerhetsprogrammet ScanGuard en rad andra egenskaper. Överraskande nog är programmet kostnadsfritt, men vi har inga tvivel om att ett så tydligen effektivt program kan erbjudas av ren välvilja.

Där har vi rätt: ScanGuard är inte ett pålitligt verktyg. Många användare som har utforskat dess egenskaper har förklarat att programmet endast är ute efter deras pengar och information om deras e-postkonton. Som det förklarades visade säkerhetsverktyget falska varningar för skadeprogram och försökte envist övertyga användare att köpa ScanGuard programmets fulla version. Det är inte första gången som vi möter ett sådant program. Många organisatörer och falska verktyg som t.ex. PCBooster försöker alltid övertyga användare att de behöver det.

Med andra ord lockar ScanGuard användare med löftet om en pålitlig säkerhetsprodukt, men är endast ett bedrägeri som vi starkt ber användare att avstå från att ladda ned och installera från SS Protect Ltd. De flesta produkter som utvecklats av det här företaget ses som osäkra och opålitliga.

Motså erbjudanden att installera ScanGuard program

Bortsett från att vara ett bedrägeri så tillsattes inte den kategorin direkt. Experter behövde tid och feedback från användare för att avgöra om ScanGuard var pålitlig eller misstänksam. Däremot tog inte den här processen lång tid då internet tycktes överflöda med negativa kommentarer från tidigare användare som lurades till att ladda ned programmet ScanGuard. Många av dom säger att de installerade programmet frivilligt eftersom dess egenskaper lät användbara. Däremot insåg användarna snabbt att säkerhetsprogrammet endast är gratis i början. Så snart som du startar användningen av det och testar på funktionerna kommer du konstant behöva ladda ned dess fulla version för att fortsätta.

Dessutom visar ScanGuard högst överdrivna resultat från genomsökningarna som antyder på att systemet blivit infekterat med tusentals virus. En av användarna som testat på detta verktyg förklarade noggrant sin erfarenhet i det hela. Enligt hans/ hennes historia visade ScanGuard varningar om infektioner som inte fanns i enheten vid tillfället. För att bevisa teorin rensade användaren sin enhet från alla potentiella hot och utförde sedan en genomsökning med ScanGuard igen. På något sätt lyckades programmet ändock upptäcka massvis av virus som tydligen tagit sig in i systemet. Detta vilseledande trick är extremt populär bland ett flertal skurkaktiga säkerhetsverktyg. De använder en kombination av rädsla och passiv skrämsel för att nå deras objektiv. När en person är övertygad om att hans/ hennes enhet fått tusentals virus, då kan han/ hon faktiskt råka köpa den fulla versionen av ScanGuard. Utan några tvivel kan vi säga att den kostsamma versionen kommer vara precis lika värdelös som gratisversionen.

En del användare på Microsoft Support forum frågar t.o.m. om ScanGuard programmet är legitim. Det finns en hel del att tänka på – antingen är det värdelöst och behövs inte av någon, eller så kan det även vara skadligt. Oavsett bör du inte använda det eller ha det installerat på datorn.

Rapporter från användare berättar även att verktyget är ganska brett stöttad eftersom reklam finns tillgängligt på flertalet hemsidor. Vanligast skapas artiklar med intressanta rubriker som sedan leder till en hemsida av ScanGuard med erbjudandet om att installera säkerhetsverktyget. Om du någonsin ser en annons för det här verktyget på någon hemsida som du besöker, klicka då aldrig på den. SLÖSA ALDRIG pengar för ett skadligt verktyg som ScanGuard. Faktum är att du bör hålla dig borta från säkerhetsverktyg som SS Protect Ltd introducerat i sin karriär.

Falsk marknadsföring + ScanGuard programmet = övertygande lögn

ScanGuard finns tillgänglig att ladda ned på sin officiella hemsida. Däremot bör du aldrig vilseledas med hemsidans uttalanden och löften. Din säkerhet kan äventyras av verktyget eftersom det inte erbjuder något kvalitativt skydd. Detta betyder att du kan bli sårbar mot alla möjliga attacker om du använder verktyget. Vi kan endast anta att du inte har för avsikt att få ditt system äventyrat. Som rapporterats av Onlinethreatalerts bör du definitivt inte köpa den här applikationen. Även gratisversionen av ScanGuard kan kosta dig alla möjliga säkerhetsproblem och slöa ned systemets prestanda.

Ladda aldrig ned program som du inte känner till eller från utvecklare du aldrig hört talas om. Om du hittar en sådan applikation, se då till att kontrollera dess rykte på internet. Dessutom bör du alltid ha ett noggrant vakande öga på installationen. Utför dessa i avancerat läge och se till att det inte försöker installera några okända tillägg.

Manuell borttagning av ScanGuard PUP

Reimage, Spyhunter eller Hitman är legitima säkerhetsverktyg som kan tillhandahålla dig med funktioner som skyddar dig mot skadeprogram. De bör även kunna upptäcka ScanGuard och erbjuda en automatiskt borttagning. För manuella instruktioner, skrolla då ned.

Du tar bort ScanGuard genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som ScanGuard installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till ScanGuard .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort ScanGuard från dina webbläsare

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Scanguard och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Scanguard och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-scanguard

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *