Saver Box - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Saver box kan vara anledningen till varför du ser olika annonser i din webbläsare. Den är en reklam stödjande applikation som visar tredje parters annonser i din webbläsare. Faktum är att dessa annonser kommer från de tredje parter är det som är det mest skrämmande. Saver box är inte ansvarig för innehållet i sina popups och det är inte en hemlighet att många sabotageprograms distributörer eller till och med scammare använder dessa typer av annonsnätverk för att göra reklam för sina produkter eller tjänster. Med det sagt, att Saver box har installerats på din dator utsätter dig för stor risk att bli infekterad med sabotageprogram eller till och med förlora din personliga information genom att ge bluffmakare tillgång till den.

Även om Saver boxs utvecklare klassar den som en praktisk applikationen, som kommer hjälpa dig att spara både tid och pengar när du handlar på nätet, genom att förse dig med olika kuponger, kap och erbjudanden, är detta inte sant. Dessa erbjudanden är falska och du borde inte klicka på dem, för när du gör det, kommer du bli omedelbart omdirigerad till tredje part sidor som kan vara infekterade och skapa ditt operativsystem eller integritet. Saver box annonser dyker för det mesta upp på e-handelssidor, såsom eBay eller Amazon och erbjuder dig att köpa något till ett förmånligare pris. Det är därför många användare blir frestade till att klicka på dem. Applikationen fungerar som ett webbläsartillägg och kan läggas till i de flesta populära webbläsare, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer. Den är baserad på att tjäna pengar genom att generera trafik och samla kunder, så programmets huvudsyfte är att få dig att klicka på annonserna som detta annonsprogram levererar. Av samma anledning kommer den samla personlig information, såsom sökförfrågningar, surfhistorik eller IP adresser. Den här informationen kommer sedan överföras till de nämnda tredje parterna. De kommer justera dessa annonser i enlighet med den och på så sätt göra dem mer relevanta för dina surfvanor, så chansen att du klickar på dem blir större.

De flesta cyber säkerhetsspeciallister klassar den här applikationen som ett annonsprogram och ett PUP (potentiellt oönskat program, eng: potential unwanted program). Även om själva programmet inte är farligt, kan den leda dig till allvarliga skador, därför behöver du ta bort den så fort som möjligt. Det är inte svårt att veta om din dator är infekterad eller inte – popup annonserna är oftast märkta med en slogan ”Ads by Saver box”. Så om du kan se denna mening i din webbläsare, så måste du ta åtgärder för att få bort Saver box.

Saver box distribueras med orättvisa metoder. Du kan ladda ner den direkt från den officiella webbplatsen på www.saverbox.info men detta är oftast inte sättet den får tillgång till din PC. Applikationen sprids ihop buntad med andra kostnadsfria programvaror, såsom mediaspelare, flash spel etc. T.ex när du laddar hem och installerar någon kostnadsfri programvara, så hopper du över den delen i installationsguiden som säger att ytterligare verktyg kommer att installeras och genom att klicka på ”agree” eller ”proceed” ger du den tillåtelse att installeras. Så om du undrar hur du behåller din dator fri från Saver box och andra liknande sabotageprogram, borde du vara väldigt försiktig under installationen av dina kostnadsfria nedladdningar från Internet. Hoppa aldrig över några steg och klicka aldrig på något innan du läst igenom det minst två gånger. Det är också rekommenderat att välja anpassad eller avancerad installation – på så sätt kommer du kunna se alla tillgängliga alternativ. Om det redan är försent och din dator redan är infekterad, borde du ta bort den så fort som möjligt. För att göra detta, rekommenderar vi att scanna din PC med ett pålitligt anti-sabotageprogram, såsom Spyhunter eller malwarebytes och automatiskt ta bort Saver box. Det finns möjlighet att ta bort den manuellt också. Följ våran steg-för-steg borttagningsguide för Saver box här nedanför.

Hur du får bort Saver Box

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Saver Box komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Saver Box och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Saver Box från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Saver Box och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Saver Box från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Saver Box relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Saver Box från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Saver Box. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.

Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Saver box verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Saver Box och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Saver box
     
 

Om författaren

 
september 26, 2014 08:46, september 26, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *