SaveNet Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
Andra namn: SaveNet Deals
 

SaveNet är ett annonsprogram utvecklat av SuperWebLLC. Applikationen hävdar sig vara ett bra verktyg som kan spara massor med tid och pengar för de som gillar att handla på nätet. Tyvärr, läggs programmet till i slumpvalda system, oavsett om du vill eller ej. Vanligtvis kommer den buntad med andra programvaror, till exempel, video eller musikspelare, nedladdningshanterare, etc. Eftersom SaveNet inte kräver användarens bekräftelse för att läggas till, infekterar den nästan varje system den riktar in sig på, såvida inte användaren avvisar den under installations processen.

När den väl är inne, börjar programmet granska dina surfvanor och så fort den har samlat information om dina intressen, genererar den ett flertal annonser och visar dem medan du surfar på Internet. Om SaveNet Ads visas när du handlar på nätet, kan du finna de användbara, eftersom de erbjuder i huvudsak kuponger, rabattkoder eller rabatter för att göra billiga köp. Dock visar annonsprogrammet dem kontinuerligt och snart kommer du kommer finna att de är ganska irriterande. Dessvärre kommer du inte uppleva att Ads by SaveNet är enkla att ta bort.

Det enda sättet att få bort dessa irriterande popups är att ta bort annonsprogrammet som orsakar dem. Du kan också försöka att undvika sådana applikationer när du laddar ner olika gratisprogram. Allt du behöver göra är att vara försiktigare under installationsstegen av den kostnadsfria programvaran. Se till att du alltid tittar igenom villkoren för att se vad du går med på innan du accepterar dem. Avmarkera också alla val som erbjuder ytterligare nedladdningar under installationsprocessen av din önskade applikation. Det är lättare att se dem om du väljer Anpassad Installation.

För att ta bort SaveNet Ads, avinstallera det här annonsprogrammet från Kontrollpanelen och återställ inställningarna i de påverkade webbläsarna. Se upp för att det inte är säkert att låta den vara på din dator då den kommer fortsätta med att spåra dina surfvanor och den kan till och med nå känslig information, såsom dina lösenord eller bankinformation (till exempel, när du handlar något på nätet). Följ guiden nedanför när du har upptäckt det här annonsprogrammet.

Instruktioner för manuell borttagning av SaveNet Ads

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga SaveNet Ads komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter SaveNet och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort SaveNet Ads från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till SaveNet och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort SaveNet Ads från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till SaveNet och som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort SaveNet Ads från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till SaveNet. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk SaveNet Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som SaveNet Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 23, 2014 10:52, maj 23, 2014 10:52
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *