RoyalCoupon - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

RoyalCoupon är en applikation du inte borde behålla på din dator. Det är ett webbläsartillägg som kan läggas till i de flesta populära webbläsare, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer. Den klassas som ett annonsprogram och en PUP (potentiellt oönskat program, eng: potentially unwanted program) på grund av flera skadliga handlingar som den utför. För det första klassas som ett annonsprogram utan anledning. När den är installerad, visar den olika annonser i din webbläsare. Även om utvecklarna av den här applikationen lovar att den kommer spara dig både tid och pengar när du handlar på nätet, är detta inte sant. Här är en beskrivning av applikationen som kan hittas på dess officiella webbplats royalcoupon.info:

“When you go online, can you really shop without going beyond the budget? If you say yes, but you hate the idea of sacrificing some items, check out RoyalCoupon. This tool allows you to view all the cheapest deals online. Even if you shop a lot, you wont have to spend more.”.

Som du kan se, borde den förse användaren med olika rabatter, kuponger och andra kommersiella erbjudanden, men sanningen är att nästan alla erbjudandena är falska. Det är för att de kommer från en tredje part och RoyalCoupon ansvarar inte för dem. Det är inte en hemlighet att RoyalCoupon reklamnätverk är kopplat till cyber kriminella och de använder den för att göra reklam för deras produkter eller tjänster. Detta är den huvudsakliga anledningen till varför du aldrig borde klicka på annonser från RoyalCoupon. Om du gör detta kommer du omedelbart omdirigeras till en tredje part webbplats som kan vara infekterad av cyber kriminella eller bluffmakare. Dessutom kommer RoyalCoupon samla din personliga information, såsom surfhistorik, sökförfrågningar och MEST besökta sidorna. Den här informationen överlämnas senare till den nämnda tredje parten. De justerar sina annonser i enlighet med den och gör dem mer intressanta och relevanta för dig. RoyalCoupon vill generera webbtrafik och samla in potentiella kunde, eftersom det är så de tjänar pengar. Så vitt vi vet är den officiellt inte ett farligt virus som själv kan orsaka skada, dock kan den leda dig till mer allvarliga cyber säkerhetsprogram, och därför behöver du ta bort den från din dator.

Du kan se att det inte finns någon nedladdningsknapp på sidan royalcoupon.info. Detta betyder att du inte kan ladda ner applikationen. Det är pågrund av att den distribueras via buntar tillsammans med andra kostnadsfria program. Till exempel, om du laddar ned och installerar ett verktyg gratis, finns det en chans att RoyalCoupon läggs till samtidigt. Om du inte vill att detta ska ske, ska du vara väldigt försiktig under installationen av program som laddats ner från misstänksamma sidor. Hoppa inte över några steg och välj anpassad eller avancerad installation. Detta kommer ge dig möjlighet att se alla tillgängliga alternativ. Läs villkoren och gå inte med på att installera ytterligare programvaror som du inte känner till. Installera heller inga verktygsfält. Om det är försent och din dator redan är infekterad, borde du scanna den med ett pålitligt anti-sabotageprogram, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Den kommer upptäcka och ta bort annonsprogrammet automatiskt. För att göra detta manuellt, följ steg-för-steg guiden för borttagning av RoyalCoupon nedanför.

Hur du tar bort RoyalCoupon

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga RoyalCoupon komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -” Kontrollpanelen sedan”Lägg till/Ta bort Program eller”avinstallera.”På Windows 8 ange Kontrollpanelen”i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter RoyalCoupon och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort RoyalCoupon från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till RoyalCoupon och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort RoyalCoupon från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt RoyalCoupon relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort RoyalCoupon från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till RoyalCoupon. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.

Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk RoyalCoupon verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som RoyalCoupon och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from RoyalCoupon
     
 

Om författaren

 
augusti 22, 2014 08:46, augusti 22, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *