Rocket-find.com Virus - Hur Tar Man Bort?

 

Rocket-find.com virus är en webbläsarkapare som fungerar på samma sätt som Sweet Page, Delta Search, AwesomeHP, Nation Zoom och andra populära kapare. Programmet kan beröra alla etablerade webbläsare inklusive, Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Detta betyder att den kan attackera datoranvändare från hela världen och antalet berörda webbläsare kan växa väldigt fort. Ibland kallas den här parasiten för WSE Rocket virus pågrund av namnet på ett plugin som den använder.

Rocket-find.com virus skapades för att tjäna pengar genom att göra reklam för olika webbplatser och öka deras webbtrafik. Den tjänar också med största sannolikhet pengar från affiliate länkar och den kan vara relaterad till att öka försäljningen på vissa sidor. Programmet ersätter din startsida såväl som din förvalda sökleverantör och tvingar dig att använda Rocket-find.com istället för din föredragna sökmotor. Om du gör en sökning med den kommer du bli erbjuden att besöka sponsrade webbplatser istället för att få vanliga sökresultat. Se upp för att du kan bli skickad till olika kompromissade webbplatser och till och med få din dator infekterad. Detta är en av anledningarna till varför du inte borde lita på den här sökmotorn och ta bort Rocket-find.com virus så fort som möjligt.

Webbläsarkapare distribueras oftast ihop buntad med andra programvaror. Den lades med största sannolikhet till i din webbläsare när du installerade ett kostnadsfritt verktyg från Internet. För att undvika detta borde du alltid vara uppmärksam vid installationsstegen av dina nya nedladdningar. Se till att du inte går med på att ersätta din startsida med några okända webbsidor. Om någon av dina webbläsare redan blivit kapad, ta bort Rocket-find.com virus så fort som möjligt.

Först gå till Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort program och avinstallera allt som är relaterat till Rocket-find.com därifrån. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem kan scanning med Spyhunter eller annat betrott anti-spionprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsarna.

Hur man tar bort Rocket-find.com virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort Rocket-find.com från listan.

Hur man tar bort Rocket-find.com virus från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
 2. Välj Sökleverantörer; 
 3. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
 4. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort Rocket-find.com virus från Firefox:

 1. Skriv about:config i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv keyword.url i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv browser.search.defaultengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv browser.search.selectedengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter browser.startup.homepage. Högerklicka på den och radera. 6.Sök efter browser.newtab.url. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Rocket-find.com virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).
 6. Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

Ta bort genväg kapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan Rocket-find.com endast vid start, försök detta:

 1. Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper;
 2. Öppna fliken Genväg;
 3. Ta bort Rocket-find.com del i dialogrutan.

Automatisk Rocket-find.com virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Rocket-find.com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Rocket-find.com virus

 
Processer:
 

Liknande bilder

 
related image #1 from Rocket-find.com virus
     
 

Om författaren

 
juli 29, 2014 22:42, juli 29, 2014 22:42
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *