Reklam av Surf Safely - Hur tar man bort

Reklam av Surf Safely

Surf Safely är ett reklamprogram som utvecklats av Intriguing Apps. Det visar flertalet annonser när användare använder sig av internet och innehåller kuponger och andra erbjudanden inom handel. Dessa annonser skall hjälpa dig att spara pengar, dock bör du inte förlita dig på det. Först och främst så visas reklamen av Surf Safely på ett väldigt irriterande sätt. Olika popups, textreklamer och banderoller visas varje gång som du surfar på internet. Dessa reklamer är väldigt irriterande och kommer störa din internetupplevelse. De flesta av dom visas på internethandelssidor som t.ex. Amazon, Walmart eller eBay. De erbjuder dig att köpa särskilda produkter för bättre priser. Faktum är att varje annons av Surf Safely innehåller affiliate länkar och om du klickar på dom så hjälper du reklamprogrammets utvecklare att tjäna pengar.

Du kommer känna igen dessa reklamer ganska enkelt. Oftast är de markerade som “Ads by Surf Safely”, “ Surf Safely Ads”, “ Surf Safely Deals”, “Surf Safely Coupons”, “Brought by Surf Safely” m.m. Du bör aldrig klicka på någon av dom om du bryr dig om din dators säkerhet då reklamprogrammet Surf Safely stöttas av tredjeparter. De kommer att försöka omdirigera dig till särskilda hemsidor som kan vara osäkra att besöka. Dessutom så kan reklamprogrammet övervaka ditt internetanvändande och sedan använda informationen för marknadsrelaterade syften. Om du inte vill att din dator infekteras med spionprogram eller andra skadliga hot, håll dig då borta från Surf Safely.

Surf Safely har med största sannolikhet infiltrerat din dator under tiden du laddat ned något gratisprogram från internet. Det följer med packeterad i flertalet nedladdningsverktyg, mediaspelare, PDF skapare m.m. Du kan faktiskt undvika att ladda ned detta ganska enkelt. Allt du behöver göra är att vara mer försiktig under installationsstegen av dina nya program. Håll alltid utkik efter avancerade installationsalternativ och se till att du följer installationsstegen noggrant. Om du ser några redan förvalda ytterligare nedladdningar så bör du neka dessa då det kan vara en installation av ett irriterade tillägg. Läsa igenom alla villkoren anses också vara viktigt för att undvika ytterligare nedladdningar, det står oftast där.

För att eliminera Surf Safely från din dator, genomsök då datorn fullt ut med ett pålitligt anti-spionprogram som t.ex. as Reimage, SpyHunter elelr Malwarebytes. Se till att du uppdaterar det till sin senaste version så det kan finna och eliminera alla de skadliga filerna. Glöm inte heller att återställa inställningarna av dina webbläsare som påverkats. Surf Safely kan ta över Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Ibland kan det påverka alla dessa webbläsare på ett och samma system. I det fallet måste du återställa varje webbläsares inställningar individuellt. Nedan finner du instruktioner som förklarar hur du kan göra det på vardera webbläsare.


Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Reklam Av Surf Safely och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Reklam Av Surf Safely och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Hur man eliminerar reklamprogrammet Surf Safely

Du tar bort Ads by Surf Safely genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Reklam av Surf Safely installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Ads by Surf Safely .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Reklam av Surf Safely från dina webbläsare

TopAvlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Ads by Surf Safely och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Reklam av Surf Safely, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

TopAvlägsna Ads by Surf Safely från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Reklam av Surf Safely. Klicka på papperskorgen bredvid Ads by Surf Safely eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Reklam av Surf Safely, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

TopAvlägsna Ads by Surf Safely från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Reklam av Surf Safely och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Surf Safely, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Reklam av Surf Safely från Microsoft Edge:Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg.  

TopAvlägsna Reklam av Surf Safely från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Ads by Surf Safely. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Reklam av Surf Safely, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-ads-by-surf-safely

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *