Reklam Av Selection Tools - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Selection Tools har klassificerats som en reklamstöttande applikation som tjänar pengar på att distributera innehåll av olika utgivare, samt annat tredjepartsinnehåll. Vi la märke till att olika erbjudanden kan presenteras som reklam av Selection Tools. Innehållet fluktuerar mellan kläder, skor, smycken, elektronik till tjänster inom teknisk support och andra säkerhetsmeddelanden. Vi har även lagt märke till att applikationen kommer rekommendera och visa popups eller banderoller som källor för nya program. Du bör redan vara väl informerad gällande nedladdning av program från okända källor. Det är viktigt att betona riskerna med att intressera sig för reklam av Selection Tools. Vi har fått in klagomål angående att den här applikationen har presenterad skurkaktigt material som antingen planerar att infektera dig med skadeprogram/ potentiellt oösnakde program, eller stjäla användares personliga information.

Varför bör du inte lita på reklam av Selection Tools?

Reklamprogrammet Selection Tools är en applikation som presenterar en hel del kommersiellt material. Det fokuserar i huvudsak på att distributera stöttat innehåll för handelstjänster online.Men användare klagar samtidigt på att de blir skrämda av säkerhetsmeddelanden som riktar in sig på att informera dom om virus på enheten. I teorin kan användare stöta på bra erbjudanden. Dock är inte Selection Tools det program som du bör anse som pålitlig. Programmet förklarar sig visa tre erbjudanden om dagen, men vi har en oroande känsla att användare presenteras med betydligt mer. Reklam av Selection Tools förklaras vara relevant för användare och visas i ett fönster (i en storlek lik vanliga banderoller).


Vår huvudsakliga oro gällande den här applikationen är att dess innehåll inte producerar högkvalitativa och säkra erbjudanden eller reklam. Banderollerna som visas kan leda till hemsidor som influerats av kapare. Detta betyder att ditt korta besök på domänen kan sluta upp med att du blir infekterad med smakprover inom kategorin skadeprogram (Malwares). Eftersom du redan är infekterad med Selection Tools, så kommer dess aktivitet att göra dig sårbar och exponera dig för erbjudanden som inte är säkra.


Reklam av Selection Tools kan ge ifrån sig olika uttalanden gällande säkerheten av din enhet och insistera i att ditt system behöver repareras så snart som möjligt. Dock är detta endast en taktik som används antingen för att stötta säkerhetsprogram av låg kvalitet, eller för att sprida skadliga infektioner. Skurkaktiga säkerhetsverktyg är lika dåliga som vilket annat skadeprogram som helst: kanske t.o.m. värre. Dessutom kan Selection Tools reklam fresta användare med kostnadsfria uppdateringar för program eller hela operativssystem. En av de erbjudanden som användare klagat på var uppdatering av Windows drivrutiner.

Eftersom detta är en adware-parasit (reklamprogram), och som önskar att visa erbjudanden som blivit skräddarsydda för individuella behov, kommer Selection Tools att samla in information om användaren och använda det för att välja vilka erbjudanden som skall visas. Detta är inte en pålitlig applikation som övervakar din daliga aktivitet online. Om värdefull information om användarna slutar upp i fel händer, då kan det utnyttjas för lömska ändamål.

Varför börjar reklam av Selection Tools störa användare?

Detta orsakas eftersom ett reklamprogram har lyckats ta sig in i din enhet. Hur hände det? Jo, under installationen av ett gratisprogram, kan du ha missat erbjudandet om applikationen Selection Tools. Troligen har det alltså installerats som ett ytterligare förvalt tillägg. Om du är mer försiktig så kan du enkelt neka ett sådant erbjudande. Faktum är att du aldrig bör gå med på att installera fler applikationer är du från början hade tänkt. För att få en bättre uppsikt över installationen, då föreslår vi dig att du letar efter ett avancerat installationsalternativ. Om du lägger märke till ytterligare applikationer som erbjuds, gå då inte med på att installera dessa med det huvudsakliga programmet.

Hur stoppar du reklam av Selection Tools från att visas? Om du inte önskar göra det med ett automatiskt anti-skadeprogram, då kan du eliminera Selection Tools manuellt via våra enkla instruktioner nedan. Dock är Reimage fantastiska på att rengöra din enhet.Automatisk Reklam av Selection Tools verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By Selection Tools och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Selection Tools

Du tar bort Ads by Selection Tools genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Reklam av Selection Tools installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Ads by Selection Tools and related parasites like Reklam av iLotto , unTabs reklam , Reklam av Surf Safely , Reklam av Jogo Tempo .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Reklam av Selection Tools från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Ads by Selection Tools och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Reklam av Selection Tools, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Selection Tools från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Reklam av Selection Tools. Klicka på papperskorgen bredvid Ads by Selection Tools eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Reklam av Selection Tools, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Selection Tools från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Reklam av Selection Tools och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Selection Tools, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Reklam av Selection Tools från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Reklam av Selection Tools ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Ads by Selection Tools från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Reklam av Selection Tools. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Selection Tools, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

Reklam av Selection Tools skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
april 17, 2017 22:00, augusti 9, 2017 09:04
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *