Reklam Av Jogo Tempo - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Applikationen Jogo Tempo distributeras som ett tillägg med funktiner som möjliggör spelandet av flashspel på jogotempo.com gratis onlinespel-sida. Men dess riktiga syfte är att agera som annonsör i bakgrunden. Tillägget kan vara obligatorisk att installera för att särskilda spel eller deras uppdaterade versioner skall vara spelbara. Detta är dock endast ett trick. Ägarna av Jogo Tempo lurar spelare att besöka deras spelplattform online för tillhandahållandet av certfierade spel, likväl heta som nya spelkategorier. Användarna kan då spela dessa spel helt gratis. Det är efter en tid som användaren blir erbjuden att ladda ned det suspekta tillägget, när missbruket redan växt sig starkare.

Om tillägget Jogo Tempo laddas ned och installeras, då kommer användarens system att äventyras. Programmet kan ladda ned och installera ytterligare tillägg av liknande typ utan användarens vetskap. Dessutom kommer både CPU och RAM-minnet överbelastas vilket lämnar lite kvar till andra processer för att hålla systemet funktionellt flytande. Surfandet kommer hädanefter träffas av konstanda bedrägeri-annonser. Då reklamprogram ofta är sammankopplande med bedrägeri online, så blir det svårt att inte bli bedragen då de har en tendens att visa sig på populära handelsplattformar online maskerade som plattformens egna reklam. Dock finns det ett ganska utmärkande del om annonserna som visas av Jogo Tempo, vilket gör att de särskiljer sig från resterande som främmande innehåll. Denna utmärkande del kommer vi tala mer om i följande paragraf, vilket gäller indikatorerna av Jogo Tempo infektionen.

De tecken som signalerar att rekalmprogrammet Jogo Tempo agerar på datorn är följande. Applikationen Jogo Tempo skapar en genväg på skrivbordet:

Applikationen kan även dyka upp i startmenyn. Dessutom kommer programmet bli synlig i listan av installerade program. Du kommer visas reklam som markeras med ”Ads by Jogo Tempo, ”Powered by Jogo Tempo”, ”Ads powered by Jogo Tempo”, “A special offer by Jogo Tempo” m.m.

Vad du bör göra när du fått reda på att programmet Jogo Tempo är ett av de program du finner i din lista av installerade program är inte en svårsvarad fråga. Svaret är – ta bort det. Även fast Jogo Tempo kanske inte ser ut som ett genuint datavirus eftersom det inte stjäl någon känslig information som ”keyloggers” eller krypterar data som ”ransomwares”, så är det fortfarande en applikation som inte rekommenderas att behålla då det kan orsaka sårbarheter i systemet. Dessutom kan du riskera att bli bedragen på dina pengar med för falska tjänster eller varor.

Gällande borttagningen av Jogo Tempo, så kan du välja en automatisk eller manuell borttagning. Det automatiska alternativet är bättre eftersom ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, Spyhunter eller Hitman tar bort de skadliga registernycklarna tillagda av reklamprogrammet automatiskt, samt även andra potentiella IT-hot som bjudits in av den här applikationen. Vid en manuell borttagning måste du ta bort de skadliga registernycklarna själv. Detta är ett känsligt område eftersom det innehåller kritiska element av systemet. Sedan tar den här metoden inte bort andra skadliga element för systemet. Av den anledningen rekommenderar vi att eliminera Jogo Tempo automatiskt.Automatisk Reklam av Jogo Tempo verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By Jogo Tempo och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Jogo Tempo

Du tar bort Ads by Jogo Tempo genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Reklam av Jogo Tempo installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Ads by Jogo Tempo and related parasites like Reklam av iLotto , Reklam av Surf Safely .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Reklam av Jogo Tempo från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Ads by Jogo Tempo och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Reklam av Jogo Tempo, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Jogo Tempo från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Reklam av Jogo Tempo. Klicka på papperskorgen bredvid Ads by Jogo Tempo eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Reklam av Jogo Tempo, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Jogo Tempo från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Reklam av Jogo Tempo och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Jogo Tempo, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Reklam av Jogo Tempo från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Reklam av Jogo Tempo ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Ads by Jogo Tempo från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Reklam av Jogo Tempo. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Jogo Tempo, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

Reklam av Jogo Tempo skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
mars 6, 2017 10:26, mars 6, 2017 10:26
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *