RegClean Pro - Hur tar man bort

RegClean Pro

Regclean Pro är ett register optimization program från SysTweak. Det är ett gammalt och legitimt företag dock har vi ett problem med hur detta register rengörare distribueras och görs reklam för. Metoder för Regclean Pro reklam liknar ibland skadliga produkter, även om den rimliga orsaken är snarare partners till SysTweak än själva företaget.

Regclean Pro installeras tillsammans med olika programvaror som själva är sabotageprogram. Vi har sett att den blivit distribuerad med kapare och även trojaner som ska föreställa ”film” nedladdningar som ”misslyckas” efter att ha installerat alla erbjudanden. Detta är en olaglig marknadsförings taktik. Medan man i de flesta fall brukar kunna avböja erbjudanden är avslags-knappen inte så uppenbar och kan till och med ibland vara gömd. Därför är det inte förvånande att många PC användare tror att Regclean installeras av sig själv. 

Ytterligare kan Regclean Pro installera andra program av SysTweak utan din bekräftelse. Jag försäkrades att det inte var möjligt men mina tester har visat att om Regclean installeras ihop med andra program finns det ingen bekräftelse för installationen av Advanced System Protector – deras sabotageprograms rengörare. Vilket i sin tur upptäcker delar av original bunten och ber om pengar för att ta bort en del av deras egna original installation.

För tillfället föreslår jag att inte använda Regclean Pro, speciellt om du inte själv har installerat den från original webbplatsen. Du borde scanna din PC med anti-sabotageprogram för att upptäcka och ta bort möjliga trojaner som kan distribuera denna PUP. Malwarebytes, Spyhunter, hitman borde göra jobbet. 

Ytterligare finns det flera parasiter med namn som liknar Regclean Pro, till exempel Regclean 2008. Dessa parasier visar många falska register och tvingar dig att köpa den fulla versionen. Dessa program borde omedelbart tas bort.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Regclean Pro och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Regclean Pro och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av RegClean Pro

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-regclean

Removal guides in other languages

2 responses to “RegClean Pro

  1. TA BORT OMGÅENDE DETTA PÅ MIN DATOR – HAR ALDRIG BESTÄLLT DEN – ÄR MYCKET IRRITERANDE
    PÅ MIN DATOR – HAR COMHEM SÄKERHETSPAKET O FUNGERAR UTMÄRKT

    BORT MED SKITEN ! ! !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *