RealDeal - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

RealDeal kan vara svaret på frågan om varför du ser olika pop-up annonser i din webbläsare.  Programmet klassas som ett annonsprogram, vilket betyder att om den är installerad på din dator kommer du se irriterande annonser när du surfar på Internet. Den klassas också som ett PUP (potentiellt oönskat program, eng: potentially unwanted program) pågrund av de skadliga handlingarna som den utför. Även om utvecklarna bakom applikationen hävdar att det är ett användbart verktyg som kommer hjälpa dig att spara både tid och pengar när du handlar på nätet genom att förse dig med olika kuponger och kommersiella erbjudanden, är detta ett falskt löfte. Eftersom RealDeal är ett annonsprogram, kommer alla dessa erbjudanden från tredje parter och är falska. Det är inte heller rekommenderat att klicka på dem. Om du gör detta kommer du omedelbart bli omdirigerad till en tredje part sida som kan vara infekterad av cyberkriminella och därmed skada din dator. Dessa annonser dyker för det mesta upp på e-handelssidor som Amazon eller eBay och erbjuder dig att köpa någon vara för ett billigare pris än på hemsidan.

RealDeal fungerar som ett webbläsartillägg som kan läggas till i alla populära webbläsare, inklusive Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer. Förutom att stå bakom dessa annonser, samlar den också in din personliga information, såsom sökförfrågningar, surf-historik och liknande information för att sedan lämna över detta till tredje parter. De justerar sina annonser i enlighet med den informationen för att göra annonserna mer attraktiva för dig. RealDeal genererar webbtrafik och samlar på potentiella kunder. Det är så här applikationens ägare tjänar pengar på. Om du har märkt den på ditt system, borde du inte tveka om att ta bort den så fort som möjligt.

RealDeal distribueras som de flesta annonsprogram – buntad med andra kostnadsfria programvaror t.ex när du laddar ner och installerar något verktyg från Internet, då kan RealDeal också installeras med den. Med det sagt, om du inte vill ha den här skadliga applikationen på din dator, måste du vara så försiktig som möjligt gratisprogrammets installation. Läs igenom villkoren och välj anpassad eller avancerad installation om det är möjligt. Hoppa inte över några steg och läs igenom allt som står. Detta kommer försäkra dig om att du vet vad du går med på att installera. Om det redan är försent och din dator redan är infekterad, måste du scanna den med ett pålitligt anti-sabotageprogram såsom Spyhunter or malwarebytes.. Den kommer automatiskt upptäcka och ta bort RealDeal. För att göra detta manuellt, följ gärna våran steg-för-steg RealDeal borttagnings guide nedanför.

Hur du tar bort RealDeal

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga RealDeal komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -” Kontrollpanelen sedan”Lägg till/Ta bort Program eller”avinstallera.”På Windows 8 ange Kontrollpanelen”i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter RealDeal och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort RealDeal från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till RealDeal och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort RealDeal från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt RealDeal relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort RealDeal från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till RealDeal. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk RealDeal verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som RealDeal och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
augusti 13, 2014 14:01, augusti 13, 2014 14:01
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *