PerfectCoupon - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

PerfectCoupon är ännu en skadlig applikation som du inte bör låta vara installerad på datorn. Tack vare den här applikationen så kan du bli infekterad med andra virus eller t.o.m. utsättas för bedrägeri. Så ifall du inte vill att detta skall hända, snäll ta då bort PerfectCoupon från din dator så snabbt som möjligt.

Det finns två vanliga sätt att eliminera reklamprogrammet på, det ena är manuellt och det andra automatiskt. Det är mycket enklare att göra det automatiskt så det alternativet rekommenderas. Ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes och genomsök datorn med det. Det kommer att automatiskt hitta samt eliminera hotet på bara några sekunder. Du kan även välja ett eget valt anti-skadeprogram med.

Ifall du inte vill ladda ned något extra anti-skadeprogram så kan du ta bort det manuellt med. För att hjälpa dig genom denna komplicerade process så har vi skapat steg-för-steg instruktioner för att ta bort PerfectCoupon, skrolla ned till slutet av artikeln och ta en titt på dom. Om du lyckas följa stegen noggrant så kommer du kunna eliminera PerfectCoupon helt själv. Dock är det fortfarande rekommenderat att genomsöka datorn med ett bra anti-skadeprogram även efter att du tagit bort det då skadeprogrammet kan ha infiltrerat in andra virus i din dator och måste därför också tas bort.

Om PerfectCoupon reklamprogram

Även fast PerfectCoupon beskrivs som en användbar applikation som hjälper dig spara både tid och pengar då du handlar på Internet genom att ge dig olika kuponger och erbjudanden så är detta inte sant. Alla dessa kuponger och erbjudanden som visas kommer i irriterande former av reklam som t.ex. pop-ups (reklamrutor som hoppar upp på måfå), pop-under (som föregående fast reklamrutorna lägger sig i aktivitetsfältet istället), textreklam, reklampelare m.m. En ny flik eller t.o.m. ett fönster med reklam kan också öppnas upp när som helst.

Det fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos de vanligaste sökmotorerna, t.ex. Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer och även Safari. Detta betyder att även Apple användare kan infekteras. Det fungerar som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Eftersom de är blockerade från legitima reklamnätverk så använder de reklamprogram som denna för att stötta deras hemsidor och dirigera trafik till dessa. Med detta sagt, om du har PerfectCoupon installerad på din dator så kan kriminella inom internetvärlden som t.ex. kapare eller bedragare att nå dig dagligen via din sökmotor och det är riktigt farligt.

Reklamerna som visas av PerfectCoupon dyker oftast upp på internethandelssidor som t.ex. eBay eller Amazon och erbjuder di att köpa olika varor för väldigt attraktiva priser. Dock är det endast ett trick och inget du bör falla för då erbjudandena oftast är falska och försöker endast fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på dom. Om du gör det så kommer du att direkt bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden som t.ex. kapare eller bedragare, på så sätt kan din dator bli infekterad med andra virus eller så kan du bli bedragen om du försöker handla något hos dessa.

PerfectCoupon spridningmetoder

Oftast så sprids PerfectCoupon genom att packeteras in i andra gratisprogram som kan laddas ned från Internet. T.ex. om du skulle ladda ned samt installera en mediaspelare, PDF-skapare eller en annan gratis applikation så finns det en risk att PerfectCoupon kommer installeras bredvid utan att varna dig om det. Så vill du undvika att detta skall hända så bör du hålla god uppsikt under installationen av gratisprogram.

Hoppa aldrig över några steg och håll alltid utkik efter tillägg samt avancerade tillval. På så sätt kan du se alla alternativ och utföra nödvändiga ändringar. Leta efter olika förklickade bockar. Läsa igenom villkoren anses även vara klokt. Stressa inte du den viktigaste informationen kan vara väldigt otydlig och är ingenting som du vill missa. Ifall du märker av att något okänt tillägg är påväg att installeras bredvid, tillåt då inte installationen att slutföras då det kan vara PerfectCoupon eller ett annat skadeprogram.Automatisk PerfectCoupon verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som PerfectCoupon och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av PerfectCoupon

Du tar bort PerfectCoupon genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som PerfectCoupon installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till PerfectCoupon .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort PerfectCoupon från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till PerfectCoupon och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till PerfectCoupon, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna PerfectCoupon från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till PerfectCoupon. Klicka på papperskorgen bredvid PerfectCoupon eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till PerfectCoupon, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna PerfectCoupon från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till PerfectCoupon och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till PerfectCoupon, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort PerfectCoupon från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör PerfectCoupon ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna PerfectCoupon från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill PerfectCoupon. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till PerfectCoupon, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av PerfectCoupon

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
maj 14, 2015 10:20, maj 14, 2015 10:20
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *