PC Speed Clean - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: PUP
 

PC Speed Clean är ett optimeringsprogram för datorn som skall hjälpa datorer att ordna till fel i registret och bli av med onödiga filer m.m. Dock så har programmet en del suspekta egenskaper och det sprids via packeteringar hos andra program utan att tydligt meddela det, det kategoriseras som ett potentiellt oönskat program. I de flesta fall så infiltrerar PC Speed Clean datorer via att packeteras in i gratisprogram och delningsprogram, även fast du även kan ladda ned det från deras officiella hemsida. Problemet med att det installeras via andra gratisprogram är att användare oftast inte lägger märke till dessa packeteringar och installerar dom utan att veta vad de faktiskt får.

När PC Speed Clean väl infiltrerat datorn så startar det sitt verktyg för genomsökning varje gång du startar datorn. Genomsökaren låtsas leta efter problem i ett par minuter och rapporterar sedan om flertalet fel som din dator har. Dock tillåter det inte dig att fixa dom innan du köper licensen av PC Speed Clean. Sådant sätt att sprida program är inte rättvist. Dessutom så listar programmet även oftast problem som inte ens har någon påverkan på din dator, som t.ex. gamla registernycklar. Oavsett vilka problem genomsökaren hittar, så fort du klickar på ”Fix now” knappen så kommer du att omdirigeras till att köpa PC Speed Clean’s fulla version.

Dessutom så kommer din dator bli avsevärt slöare och du kan även få en del popup meddelanden som varnar dig om potentiella hot på din dator, och på så sätt pressa dig till att köra den fulla versionen av PC Speed Clean igen. Du bör aldrig köpa detta optimeringsprogram och ge ut dina kreditkortsuppgifter till dess utvecklare av säkerhetsskäl.

Om din dator redan lider av detta irriterande verktyg och du vill ta bort PC Speed Clean, avinstallera det då från programlistan som du hittar på kontrollpanelen. Genomsök sedan datorn med ett pålitligt anti-spionprogram som t.ex. Spyhunter, malwarebytes eller ett annat genuint anti-spionprogram. Dessa verktyg kommer finna alla existerande problem och ordna till dom. Glöm dock inte att uppdatera till dess senaste version för att säkerställa att programmet fungerar som bäst.

Automatisk PC Speed Clean verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som PC Speed Clean och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

PC Speed Clean skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
september 23, 2016 11:34, september 23, 2016 11:34
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *