PC Fix Speed - Hur tar man bort

PC Fix Speed

PC Fix Speed hävdar sig kunna optimera ditt system och kapabel till att öka din dators hastighet och reparera fel. Sanningen är att den inte är ett legitimt program utan en bluff. Den hamnar i datorer genom olika trick, såsom social manipulation eller bunta ihop den med gratisprogram. Om du ser reklam som informerar om att din dator är långsammare än vanligt och du klickar på den, kan du bli infekterad med prov-versionen av PC Fix Speed. När den väl är installerad på din dator, kommer den börja scanna och visa alla sortens varningar i syfte att övertyga dig om att köpa den fulländade versionen av den.

Du kan inte ta bort gratisversionen från Kontrollpanelen Lägg till/ta bort program listan om du inte köper den fulla versionen. Ingen legitim applikation skulle tvinga en användare att göra detta. Något annat som bevisar att den är en bluff är PC Fix Speed scannings resultat. Dem är uppenbarligen överdrivna där vissa problem inte ens existerar eller att de är vanliga för varje system och därför brukbara:

PC Fix Speed has found errors on your computer! PC Fix Speed has also found several issues that may be slowing down your computer: Optimization tweaks available: 15 Increase your disk space by: 125,2MB  

Warning!!! Your system registry contains errors. Registry errors found: 54 We recommend removing errors by clicking on the Remove Now! button. 

Om du frågar datortekniker kommer de bekräfta att inget systemregister är helt och hållet fritt från fel eller onödiga inlägg. Detta är pågrund av installation och avinstallation av program. Dock påverkar de här små felen inte din dators prestanda. Även om du köper en betalad version av PC Fix Speed, är sannolikheten stor att den inte tar bort hoten den hittar.

Det är högst rekommenderat att ta bort PC Fix Speed om du upptäckt den. Du kan välja en automatisk eller manuell borttagningsmetod. Var god notera att manuell borttagning borde göras av en erfaren datoranvändare för att inte orsaka mer skada. För en automatiskt borttagning av PC Fix Speed, ladda ner Spyhunter och utför en full scanning av systemet med den. Programmet kommer upptäcka alla skadliga inlägg och eliminera dem. För att undvika liknande infektioner i framtiden ska du inte klicka på misstänksamma annonser, ladda bara ner programuppdateringar från officiella webbplatser. När du installerar någon gratis applikation ska du alltid välja Anpassad Installation och ta bort de redan i markerade rutorna som antyder på att ladda hem ytterligare programvara.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Pc Fix Speed och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Pc Fix Speed och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av PC Fix Speed

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-pc-fix-speed

Removal guides in other languages

One response to “PC Fix Speed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *