OptOn - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

OptOn är ett webbläsartillägg som hävdar att ge varenda erbjudande från din favorit butik på nätet. Även om du kan ladda ner detta program från deras officiella hemsida kommer den oftast tillsammans med andra programvaror och användaren är inte medveten om dess infiltration förrän den börjar visa irriterande annonser och stör dem när de surfar på nätet.

I de flesta fall kan du förhindra att ladda ner dessa oönskade program buntar när du försöker ladda ner programmet du faktiskt vill ha. Du måste avmarkera flera alternativ i den Anpassade Installationen när du laddar ner gratisprogram som videospelare, musikspelare och PDF-skapare m.m. Om du hoppar över det här steget kommer alla extra tillkommande oönskade program att installeras automatiskt. Vissa användare har rapporterat att OptOn kommer tillsammans med DVDX Player 3.2, Fast Free converter, Video Media Player 1.1 och Youtube Downloader HD.

När den är inne i systemet visar OptOn annonsprogram annonser som väcker uppmärksamheten hos användaren genom att erbjuda kuponger och rabatter på olika produkter. Meddelandet innehåller sponsrade länkar så om du klickar på dem kommer du skapa vinst för skaparna av OptOn. Dessutom, om du hamnar på någon skadlig webbplats efter att ha klickat på en dessa popups, kan din dator bli infekterad med ett farligt sabotageprogram. Därför är det högst rekommenderat att ta bort OptOn om du har märkt av dess annonser på din dator och aldrig själv installerat den.

Vi rekommenderar att köra en full scanning av systemet med Reimage, SpyHunter, hitman eller något annat legitimt verktyg som du litar på. De kommer ta bort OptOn och du kommer aldrig se dess annonser igen på din dator. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till den nyaste versionen för att försäkra dig om upptäckt och borttagning av de oönskade programmen.

Automatisk OptOn verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som OptOn och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
februari 20, 2014 11:55, mars 7, 2014 07:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *