Optimum PC Boost - Hur Tar Man Bort?

 

Optimum PC Boost är ett tvivelaktigt system optimeringsverktyg som sprids tillsammans med kostnadsfria nedladdningar från Internet. Vanligtvis märker användare inte ens av dess infiltration, då det inte avslöjas tydligt. Dock om du läser villkoren av dina nya nedladdningar mer noggrant, kommer du kunna se om den inkluderar några buntar som Optimum PC Boost. Var uppmärksam på att den ibland läggs till med huvudprogrammet på vissa nedladdningssidor, så var försiktig även när du laddar ner välkända applikationer från populära webbplatser.

Om din dator redan blivit infekterat, kommer du se Optimum PC Boost scanna varje gång du startar om din PC. Programmet rapporterar om många skadliga inlägg i ditt system och rekommenderar att fixa dem omedelbart. För att göra detta, blir du erbjuden att få den fullständiga versionen av Optimum PC Boost, som är ett program man betalar för. Om din dator faktiskt hade problem, skulle du utan problem kunna hitta ett verktyg för att lösa problemen. Dock rapporterar Optimum PC Boost om problem som inte ens existerar i din maskin. Vanligtvis scannar den ditt register efter gamla inlägg och rekommenderar att ta bort dem. Ditt system kan vara helt friskt men programmet hävdar motsatsen och försöker få dig att köpa ett värdelöst program.

Det finns massor av betrodda registerrengörare som kan göra jobbet väldigt bra, såsom CCleaner. Tyvärr är Optimum PC Boost inte en av dem. Om du har märkt att den scannar på din dator, är det högst rekommenderat att ta bort Optimum PC Boost från ditt system, var dessutom också försiktigare med dina nedladdningar, så att du inte får denna eller liknande värdelösa program installerade i din PC i framtiden. Ta din tid och läsa igenom villkoren av alla dina nya nedladdningar och tillåt aldrig okända verktyg att läggas till.

För att ta bort Optimum PC Boost, scanna ditt system med ett betrott anti-spionprogram, till exempel, Spyhunter, malwarebytes. Glöm inte att uppdatera dem till den senaste versionen för att försäkra dig om att de verkar i sin fulla kapacitet.

Automatisk Optimum PC Boost verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Optimum PC Boost och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Optimum PC Boost

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
juli 23, 2014 10:49, juli 23, 2014 10:49
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *