Optimizer Pro - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: PUP
 

Optimizer Pro är ett skurkaktigt anti-spionprogram som hävdar att kunna skydda din dator men faktum är att den kan allvarligt infektera ditt system och försöka stjäla pengar från dig. Programmet distribueras till slumpmässiga datorsystem med hjälp av kapare och annonsprogram. Användaren kan inte upptäcka den vid infiltration utan bara när programmet redan fäst sig på systemet.

Så fort programmet är inne i systemet, gör den en del ändringar i Registret som möjliggör att programmet kan utföra sina skadliga aktiviteter. Det är menat att programmets scanner ska upptäcka alla skadliga hot som existerar på din dator. Men istället låtsas programmet göra en scanning av systemet. Optimizer Pros scanner är falsk eftersom den kan upptäcka 1200 brister på bara några sekunder vilket är fullkomligt omöjligt. Målet med detta är att försöka få dig att tro att ditt system är infekterat. Därefter erbjuder den dig att köpa den fulla versionen av Optimizer Pro. Dessutom kan programmet visa olika popup varningar och säkerhetsmeddelanden som kan varna dig om systemfel. Här några av dem:

Warning!

Name: taskmgr.exe

Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

 

Attention

Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.

Please start system files scanning for details.

Warning! Name: taskmgr.exe Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe Attention Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer. Please start system files scanning for details.

En annan sak som du kommer märka är att ditt systems prestationsförmåga kommer bli betydligt långsammare. Programmet kommer blockera många av dina lagliga applikationer och neka åtkomst till internet. Som du märker kommer det bli helt outhärdligt att använda din dator. Du borde inte lita på Optimizer Pro eftersom den inte alls kommer lösa dina problem. Den är en bluff som du inte borde falla för.

Ta bort Optimizer Pro från din dator genom att använda ett betrott anti-spionprogram till exempel Spyhunter. Kör en full scanning av systemet och eliminera detta skadliga program så fort som möjligt. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram, det är avgörande i att upptäcka de senaste infektionerna. Om du redan har betalat för Optimizer Pro ska du kontakta din bank eller kreditkorts bolag så fort som möjligt för att diskutera debiteringen. 

Här är en video som visar en detaljerad borttagning av Optimizer Pro:

Automatisk Optimizer Pro verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Optimizer Pro och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Optimizer Pro
     
 

Om författaren

 
mars 4, 2014 12:42, mars 4, 2014 13:52
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *