Optimizer Pro - Hur tar man bort

Optimizer Pro

Optimizer Pro är ett skurkaktigt anti-spionprogram som hävdar att kunna skydda din dator men faktum är att den kan allvarligt infektera ditt system och försöka stjäla pengar från dig. Programmet distribueras till slumpmässiga datorsystem med hjälp av kapare och annonsprogram. Användaren kan inte upptäcka den vid infiltration utan bara när programmet redan fäst sig på systemet.

Så fort programmet är inne i systemet, gör den en del ändringar i Registret som möjliggör att programmet kan utföra sina skadliga aktiviteter. Det är menat att programmets scanner ska upptäcka alla skadliga hot som existerar på din dator. Men istället låtsas programmet göra en scanning av systemet. Optimizer Pros scanner är falsk eftersom den kan upptäcka 1200 brister på bara några sekunder vilket är fullkomligt omöjligt. Målet med detta är att försöka få dig att tro att ditt system är infekterat. Därefter erbjuder den dig att köpa den fulla versionen av Optimizer Pro. Dessutom kan programmet visa olika popup varningar och säkerhetsmeddelanden som kan varna dig om systemfel. Här några av dem:

Warning!

Name: taskmgr.exe

Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

 

Attention

Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.

Please start system files scanning for details.

Warning! Name: taskmgr.exe Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe Attention Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer. Please start system files scanning for details.

En annan sak som du kommer märka är att ditt systems prestationsförmåga kommer bli betydligt långsammare. Programmet kommer blockera många av dina lagliga applikationer och neka åtkomst till internet. Som du märker kommer det bli helt outhärdligt att använda din dator. Du borde inte lita på Optimizer Pro eftersom den inte alls kommer lösa dina problem. Den är en bluff som du inte borde falla för.

Ta bort Optimizer Pro från din dator genom att använda ett betrott anti-spionprogram till exempel Spyhunter. Kör en full scanning av systemet och eliminera detta skadliga program så fort som möjligt. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram, det är avgörande i att upptäcka de senaste infektionerna. Om du redan har betalat för Optimizer Pro ska du kontakta din bank eller kreditkorts bolag så fort som möjligt för att diskutera debiteringen. 

Här är en video som visar en detaljerad borttagning av Optimizer Pro:

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Optimizer Pro och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Optimizer Pro och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-optimizer-pro

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *