Online Surveys Center Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Om du har börjat se Online Surveys Center popup meddelanden på din dator nyligen så bör du känna till att din datorn troligtvis har infekterats med ett reklamprogram. Dessa är extremt irriterande reklamer som säger att du har blivit utvald i en anonym undersökning och du har chansen att få exklusiva erbjudanden om du slutför den. Dessa dyker upp i nedre högra hörnet av din dators skärm varje gång du besöker en hemsida. Om du försöker att stänga ned Online Surveys Center popup meddelandet så kommer du ändå att tas till hemsidan med undersökningen. Såhär ser reklamen ut:

Online Surveys Center / Visitor’s Survey

Dear Survey visitor,

You’ve been selected to take part in this anonymous survey. Tell us what you think of survey in this 30 seconds questionnaire, and to say “thank you”, we’ll offer you a few exclusive offers……..

Question 1 of 4: Where are you viewing this website from right now?

At home

At work

Other

Med största sannolikhet så började det dyka upp hos din dator via ett oönskat reklamprogram som installerades in tillsammans med ett annat gratisprogram. Det påverkar Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. En del program som är kända för att sprida tillägg är 1ClickDownload, FBPhotoZoom, Superfish och Yontoo. Det är rekommenderat att du håller ett större vakande öga över dina nedladdningar och se till att du vet vad du går med på då du installerar dom.

Om du klickar på ett Online Surveys Center popup meddelande och går med på att utföra undersökningen så kommer du i slutet även bli tillfrågad att betala 5$. Detta är ett slöseri med pengar då du endast kommer betala för en tjänst du inte ens behöver. Ha även i åtanke att det inte finns någon chans för dig att få ett pris som Online Surveys Center popup meddelandet lovar. Detta är endast ett populärt trick för att få användare att utföra undersökningen.

Det är starkt rekommenderat att du tar bort Online Surveys Center popup meddelandena så snart du uppmärksammat dessa. Vi rekommenderar dig att genomsöka datorn med Reimage, SpyHunter, Hitman eller andra pålitliga verktyg som du litar på. Dessa kommer att eliminera detta irriterande meddelandet enkelt. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till sin senaste version för att säkerställa bästa möjliga resultat i att hitta samt ta bort de senaste oönskade programmen.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga DownloadChop.com komponenterna och installatörer:

 • Gå till Kontrollpanelen. På Windows Xp/ Vista/ 7 klicka på Start -> Kontrollpanelen och sedan Lägg till/ Ta bort program. På Windows 8 skriver du Kontrollpanelen i sökfältet. I båda fallen kan du vara tvungen att bekräfta att du är administratör av datorn.
 • Som standard rekommenderas det att du tar bort Yontoo, WebCake, allt relaterat till ”Savings” eller ”Coupon”. Genomsöka med ett anti-skadeprogram som Reimage, SpyHunter eller StopZilla kan ge en god idé om vilka program som du bör ta bort därifrån.
 • Stäng Kontrollpanelen.

Ta bort DownloadChop.com popup från Internet Explorer

 • Klicka på Kugghjulet – Hantera tillägg.
 • Gå igenom Alla tillägg under Visa. Ta bort allt DownloadChop.com relaterat och innehåll som du inte känner till som inte är skapat av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 • Stäng ned inställningarna.

Ta bort DownloadChop.com popup från Firefox

 • Skriv in about:addons i sökrutan.
 • Gå igenom Extensions and addons listan vilket innehåller tillägg och instickmoduler. Ta bort allt DownloadChop.com relaterat. Om du inte känner till tilläggen och dessa inte är skapta av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligtvis inte dessa.
 • Som en extra åtgärd så kan du återställa Firefox. Klicka på de tre horisontella linjerna till höger om sökfältet -> Klicka på frågetecknet (hjälpmenyn) -> Starta om utan tillägg. Klicka sedan på Återställ Firefox när Firefox startar om.

Ta bort DownloadChop.com popup från Google Chrome

 • Skriv in chrome://extensions i sökrutan eller på svensk version klicka på de tre horisontella linjerna, välj Verktyg och sedan Tillägg.
 • Gå igenom tilläggslistan och ta bort allt du inte behöver, om du är osäker så inaktivera dessa tillfälligt.
 • Starta om Chrome.
 • Som en extra åtgärd kan du gå till chrome://settings eller via det andra alternativet till ”inställningarna” och klicka på Visa avancerade inställningar, skrolla sedan ned till slutet av listan och välj Återställ inställningarna.

NOTERING:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från din sökmotor så måste det antingen tas bort från Kontrollpanelen eller via ett anti-skadeprogram som Reimage, SpyHunter, malwarebytes eller ett avinstallationsprogram som (RevoUninstaller).

Automatisk Online Surveys Center popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Online Surveys Center Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Online Surveys Center popup
     
 

Om författaren

 
juli 4, 2015 11:04, juli 4, 2015 11:04
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *