MyStart.com virus - Hur tar man bort

MyStart.com virus

MyStart.com virus är en webbläsarkapare som utvecklades av Visicom Media. Den kan laddas ner buntad tillsammans med olika gratisprogram, såsom musikspelare, PDF-skapare, videoinspelare, etc. Ett annat sätt att infiltrera är igenom falska uppdaterings meddelanden som dyker upp när du surfar på nätet och den föreslår att du ska skaffa den senaste versionen av Java, Flash och andra välkända applikationer.

När den lyckas installeras, ändrar programmet din startsida och förvalda sökmotor till MyStart.com. Vid första anblick, ser den ut som en vanlig sökmotor, men problemet med denna sida är att den bara försöker göra reklam för sponsrade sidor, så dina sökresultat kommer i huvudsak vara baserade på kommersiella länkar. Även om den inte är ett virus, är programmet väldigt irriterande och den försämrar din dators prestanda. Dessutom riskerar du att besöka skadliga webbplatser då det inte finns någon garanti att MyStart.com virus endast kommer visa legitima och pålitliga webbplatser i dina sökresultat.

Det rekommenderas att ta bort MyStart.com virus så fort du har upptäckt den på ditt system. För att undvika den, ta bättre hand om dina nedladdningar från Internet. Varje gång du installerar något, se till att du väljer Anpassad eller Avancerad installation och tillåt den inte att ändra din startsida eller lägga till andra program som du inte känner till. Ta bort MyStart.com, gå till Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort program och avinstallera allt som är relaterat till den här domänen därifrån. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem kan scanning med Reimage, Spyhunter eller annat betrott anti-sabotageprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsarna.

Hur man tar bort MyStart.com virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort MyStart.com från listan.

Hur man tar bort MyStart.com virus från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
 2. Välj Sökleverantörer;
 3. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
 4. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort MyStart.com virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.startup.homepage”. Högerklicka på den och radera.
 6. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 7. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort MyStart.com virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan(du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).
 6. Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

Ta bort genväg skapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan MyStart.com endast vid start, försök detta:

 1. Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper;
 2. Öppna fliken Genväg;
 3. Ta bort MyStart.com del i dialogrutan.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Mystart Com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Mystart Com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-mystart-com-virus

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *