Mysearchdial Virus - Hur tar man bort

Mysearchdial Virus

Mysearchdial virus är en webbläsarkapare som ändrar webbläsarinställningar på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Applikationen gjordes för att göra reklam för särskilda webbsidor och generera trafik till dem. Den hamnar på datorer utan användarens kännedom. När den väl är inne i systemet ändrar den startsidan till start.mysearchdial.com och ersätter din standard sökmotor med sin egna. Trots att den lovar att ge dig en enkel tillgång till de flesta populära webbplatser och tjänster samt att erbjuda de bästa sökresultaten, anses applikationen vara väldigt irriterande på grund av omdirigeringar och annonser som visas. På grund av sitt sätt att infiltrera datorer på är Mysearchdial listad som ett oönskat program.

Om du vill undvika att få den här applikationen på din PC borde du vara extra försiktig när laddar ner något från internet. Följ alla steg under installationen och se efter om den erbjuder extra applikationer. För det mesta laddas de extra tillkommande applikationerna ner på din dator automatiskt, såvida du inte avmarkerar dem själv.

Se upp för att Mysearchdial virus kommer ändra dina sökresultat genom att inkludera massor av sponsrade webbsidor. Den kommer orsaka ständiga omdirigeringar till oönskade webbplatser. Dessutom sparar programmet information om dina surfvanor och använder det sedan i marknadsföringssyfte. Det rekommenderas att ta bort Mysearchdial virus från din dator om du har märkt av den på din webbläsare. Programmet kan upptäckas av anti-sabotageprogram som Spyhunter med mera. Om du själv vill avinstallera insticksmodulen och relaterade programvaror kan du ta bort Mysearchdial virus manuellt. Vi rekommenderar att använda dessa instruktioner vid borttagning: 

Du tar bort Mysearchdial Virus genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Mysearchdial Virus installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Mysearchdial Virus .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Mysearchdial Virus från dina webbläsare

Hur man tar bort Mysearchdial virus virus från Internet Explorer:

 1. Öppna IE och gå till ”verktyg” -> ”Hantera tillägg”
 2. Välj ”Verktygsfält och tillägg” och avinstallera allt från listan som är relaterat till Mysearchdial.
 3. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 4. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer.
 5. Ta bort onödiga sökmotorer från listan

Hur man tar bort Mysearchdial virus virus från Firefox:

 1. Öppna Mozilla Firefox, gå till ”Verktyg”->”Tillägg”
 2. Välj fliken ”tillägg” -> Mysearchdial och klicka ”Ta bort”
 3. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 4. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 6. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 7. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik. 

Hur man tar bort Mysearchdial virus virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella sträck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor med knappen ”ta bort”)

Om instruktionerna misslyckas måste du ta bort kaparen med hjälp av ett anti-sabotageprogram.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Mysearchdial Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Mysearchdial Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-mysearchdial-virus

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *