MyPC Backup - Hur tar man bort

MyPC Backup

MyPC Backup är en vilseledande applikation som påstår sig kunna säkerhetskopiera dina datorfiler till “The Cloud” (Molnet), så att du enkelt kan få tillgång till dem oavsett var du befinner dig när helst du är online. Trots att det låter som en bra egenskap och att det vid första anblick kan det verka vara ett bra verktyg så har många klagomål rullat in fram tills nu. Problemet är att MyPC Backup distribueras med RegClean Pro och många andra program utan användarens vetskap.

När applikationen väl är installerad börjar den visa störande annonser som meddelar PC-enheten inte är säkerhetskopierad och rekommenderar att man gör detta. Det är svårt att bortse från dessa meddelanden eftersom de dyker upp regelbundet och stör när man exempelvis arbetar på datorn. När användare väl bestämmer sig för att säkerhetskopiera sina filer, kommer programmet be om ytterligare en licens, vilket innebär att man behöver betala för en fullständig version av programmet. Användare ombeds att uppge personlig information såsom namn, adress, telefonnummer och detaljer om kreditkort. Faktum är dock att detta är en teknik de använder för att få ut hemlig information och lura dig.

Observera att du kan undvika MyPC Backup ganska enkelt. Då det kommer till din dator genom annan mjukvara så är det rekommenderat att alltid läsa igenom användarvillkoren för att se vad du egentligen går med på. Gå aldrig med på att installera program som medföljer ursprungsprogrammet som du avser att installera på din dator, trots att de påstår att du senare kan avinstallera dem. Det kan vara svårare än du tror.

För att ta bort MyPC Backup så borde du scanna igenom din dator med ett Antimalwareprogram, som identifierar och tar bort skadliga filer och program. Exempel på dessa är Spyhunter och Stopzilla. Försäkra dig då om att du har de senaste versionerna av programmen så de även kan skydda dig från framtida hot.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Mypc Backup och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Mypc Backup och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-mypc-backup

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *