MyPC Backup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: PUP
 

MyPC Backup är en vilseledande applikation som påstår sig kunna säkerhetskopiera dina datorfiler till “The Cloud” (Molnet), så att du enkelt kan få tillgång till dem oavsett var du befinner dig när helst du är online. Trots att det låter som en bra egenskap och att det vid första anblick kan det verka vara ett bra verktyg så har många klagomål rullat in fram tills nu. Problemet är att MyPC Backup distribueras med RegClean Pro och många andra program utan användarens vetskap.

När applikationen väl är installerad börjar den visa störande annonser som meddelar PC-enheten inte är säkerhetskopierad och rekommenderar att man gör detta. Det är svårt att bortse från dessa meddelanden eftersom de dyker upp regelbundet och stör när man exempelvis arbetar på datorn. När användare väl bestämmer sig för att säkerhetskopiera sina filer, kommer programmet be om ytterligare en licens, vilket innebär att man behöver betala för en fullständig version av programmet. Användare ombeds att uppge personlig information såsom namn, adress, telefonnummer och detaljer om kreditkort. Faktum är dock att detta är en teknik de använder för att få ut hemlig information och lura dig.

Observera att du kan undvika MyPC Backup ganska enkelt. Då det kommer till din dator genom annan mjukvara så är det rekommenderat att alltid läsa igenom användarvillkoren för att se vad du egentligen går med på. Gå aldrig med på att installera program som medföljer ursprungsprogrammet som du avser att installera på din dator, trots att de påstår att du senare kan avinstallera dem. Det kan vara svårare än du tror.

För att ta bort MyPC Backup så borde du scanna igenom din dator med ett Antimalwareprogram, som identifierar och tar bort skadliga filer och program. Exempel på dessa är Spyhunter och Stopzilla. Försäkra dig då om att du har de senaste versionerna av programmen så de även kan skydda dig från framtida hot.

Automatisk MyPC Backup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som MyPC Backup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from MyPC Backup
     
 

Om författaren

 
november 13, 2014 14:04, november 13, 2014 14:04
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *