Monetomi - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Monetomi är ett annonsprogram som skapades av cyberkriminella för att göra reklam för en massa kommersiella webbplatser. Applikationen visar popups på din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome och erbjuder dig olika kupnger och rabatter för att göra dina köp billigare. Annonserna visas oftast när du besöker shopping sidor, såsom Amazon eller Ebay, för att se till att du blir intresserad och klickar på dem.

Tyvärr kommer Monetomi, istället för att ge dig rabatt, ta dig till någon sponsrad webbplats när du klickar på dess annonser. Målet med det här annonsprogrammet är att omdirigera så många användare som möjligt till några kommersiella webbsidor och generera större trafik till dem. Även om den inte är ett virus, gör detta inte applikationen mindre irriterande pågrund av regelbundna popups och omdirigeringar.

Monetomi är också känd för att komma buntad med  Superfish, Yontoo, 1ClickDownload och FBPHotoZoom. Den kan också installeras på system medan du laddar ner andra gratisprogram (musikspelare, videospelare, PDF-skapare etc.) Användare borde vara mer försiktig under installationsprocessen av sådana program. Se till att du följer varje steg i processen och avmarkera val som erbjuder att installera okända applikationer.

För att ta bort Monetomi från din dator och sätta stopp för den här röran i din webbläsare, måste du använda ett betrott anti-spionprogram. Kör en full scanning av systemet med Reimage, SpyHunter, hitman eller något annat legitimt verktyg som du litar på och kör en full scanning av systemet. De kommer att eliminera dessa irriterande meddelanden. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till den nyaste versionen för att försäkra dig om upptäckt och borttagning av de senaste oönskade programmen.

Automatisk Monetomi verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Monetomi och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Monetomi

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
maj 10, 2014 09:46, maj 10, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *