Media Enhance Adware - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Media Enhance adware är ansvarig för annonser i text som är märkta som ”Ads by Media Enhance” eller ”Media Enhance Deals”. Vanligtvis är dessa annonser synliga på alla webbläsare, dock kan sättet de visas på skilja sig. Annonserna visas på shoppingportaler och när man söker, oftast i hopp om att du ska använda en låg standard och dålig trafikerad shoppingsida till rabatterade priser.

Jag skulle inte lita på Media Enhance ads då de bara erbjuder generiska rabatter (alla kan få tag på dessa rabatter utan ett tillägg) men de är inte rädda för att ändra andra sidor som erbjuder liknande eller potentiellt bättre varor. Skaparna av det här annonsprogrammet utför ingen riktig jämförelse av kvalité eller pris. Det enda de jämför är provisionen på varorna du skulle köpa.

Vanligtvis infekteras man med Media Enhance via Trojan buntar. Sådana buntar föreställs som olika nedladdningar för videos eller program och installerar massor av ”gratis erbjudanden” som är skadliga program. Sådan nedladdare kommer hävda att Media Enhance kommer förbättra ditt surfande utan att avslöja att den kommer visa annonser och popups och ändra sidan du surfar på för att omdirigeras till oönskade e-butiker.

För att få bort Media Enhance bör du avinstallera den från Kontrollpanelen. I vissa fall är avinstalleraren sönder och då måste du använda ett anti-sabotageprogram för att ta bort dess filer samt avinstallera den från webbläsarna. Dessutom borde det underlätta att få bort kapare och andra datorparasiter som använder samma bunt och är svårare att ta bort manuellt. Denna programvara kan distribueras med Conduit malware och andra annonsprogram och aggressivt marknadsförda registerrengörare. 

En komplett borttagningsguide av Media Enhance

Använda Kontrollpanelen för att ta bort Media Enhance

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Media Enhance  och/eller andra relaterade program i programlistan. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Media Enhance från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till Media Enhance. Du borde också undersöka andra tillägg. Media Enhance är aldrig ett ensamt skadligt föremål.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Media Enhance från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till Media Enhance och de som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Media Enhance från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till Media Enhance.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Media Enhance adware verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Media Enhance Adware och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Media Enhance adware

 
Filer:
       
 

Om författaren

 
april 15, 2014 08:46, april 15, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *