Linkup Ransomware - Hur tar man bort

Linkup Ransomware

Linkup Ransomware är ett skadligt program som siktar på att få tillgång till information om ditt kreditkort och annan personlig information för att få pengar. Viruset riktar sig mot datoranvändare i Europa. När den väl är inne visar den ett falskt varningsmeddelande i din webbläsare där den säger sig vara utfärdad av Council of Europe. Meddelandet hävdar att din internet åtkomst är tillfälligt blockerad eftersom du har varit involverad i illegala aktiviteter.

Om du vill få tillbaka åtkomst till Internet, ombes du att fylla i ett formulär med din personliga information, såsom ditt förnamn, efternamn, adress etc., och när du är färdig kommer du fåt ett till meddelandet som frågar efter ditt kredit/kontonummer, utgångsdatum och CCV nummer. Enligt varningen är den här informationen nödvändig för att identifiera dig. Du borde aldrig avslöja känslig information utan att i förväg ha kontrollerat att det inte är en bluff. Skaparna av Linkup Ransomware försöker bara lura dig och när de fått all data, kommer det bli väldigt enkelt för dem.

Och detta är inte det enda problemet det här viruset orsakar. Om din dator var infekterad med Linkup Ransomware kommer den också kopplas till ett botnet, som kommer använda många av ditt systems resurser och sakta ner din dator avsevärt. Dessutom kan den installera Protominer, ett bitcoin program som också kommer bidra till att din PC blir långsammare. Ignorera varningen då den skapades endast för att lura datoranvändare. Du måste ta bort Linkup Ransomware från ditt system så fort som möjligt.

Kör en full scanning av systemet med ett betrott anti-spionprogram, till exempel spyhunter eller Hitman. Du kan använda ett USB minne för att flytta anti-sabotageprogram till en infekterad PC. Se till att ditt anti-spionprogram är uppdaterade till den senaste versionen för att garantera att den kan upptäcka och ta bort detta ransomware.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Linkup Ransomware och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Linkup Ransomware och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-linkup-ransomware

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *