KEYHolder - Hur tar man bort

KEYHolder är listad som ett bedragarprogram på grund av att det infiltrerar användares datorer olagligt och krypterar deras filer. Om detta händer dig så kommer du inte ha möjlighet att nå vissa filer eller använda din dator överhuvudtaget. För att få tillbaka dina filer så är du tvingad att betala dekrypterings-filen som kostar 1.5 bitcoins. KEYHolder bedragarprogram använder sig av AES-kryptering och för tillfället finns det inga sätt att dekryptera dina filer manuellt eller använda andra program annat än deras dekrypteringsprogram.

Det är fortfarande inte helt klart hur detta skadliga program sprids, så alla som använder sig av Internet kan igentligen påverkas. Väl inne i datorn så kommer bedragarprogrammet genomsöka alla dina filer och kryptera dessa. Det kommer även att rensa att skuggkopierade filer. Via detta kommer du inte ha möjlighet att göra en systemåterställning eller använda dig av återställning från Shadow Explorer.
keyholder ransomware

KEYHolder kan också infiltrera in andra skadliga program på din dator så även fast du betalar lösensumman eller tar bort detta från din dator så rekommenderas det att du genomsöker din dator med ett pålitligt anti-skadeprogram så du är säker på att din dator är säker. Vi rekommenderar att du använder dig av Reimage, SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla som anti-skadeprogram.

keyholder ransomware

Efter att detta bedragarprogram har krypterat dina filer så kommer du tillges två filer som heter HOW_DECRYPT.gif samt HOW_DECRYPT.html. Du kan hitta båda dessa i varje mapp av krypterade filer. Inne i dessa filer finner du instruktioner om hur du kommer åt och betalar lösensumman. 1.5 bitcoin motsvarar ca. 505 USD (var god ha i åtanke att detta kan variera). Efter betalning har godkänts så kommer du tillges en länk för dekrypteringsfilen.

Eftersom det inte finns några andra sätt att dekryptera dina filer så bör du ha koll över din dators säkerhet för att undvika att bedragarprogram som dessa kommer in. Ha alltid ett pålitligt anti-skadeprogram som listat ovan tillgänglig och undvik både suspekta hemsidor samt suspekta nedladdningar.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Keyholder och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Keyholder och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-keyholder

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *