Key-find.com Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
Andra namn: Key.find.com hijacker
 

Key-find.com virus är en webbläsarkapare som attackerar webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Det är ett skadligt program som hindrar ditt surfande och tvingar dig besöka flera oönskade webbplatser. När den väl är inne, ersätter applikationen din startsida och förvalda sökleverantör till Key-find.com. Även om webbplatsen visuellt inte skiljer sig från vanliga sökleverantörer, har den några andra mål som inte avslöjas för användaren. Faktum är att Key-find.com virus utvecklades för att göra reklam för olika kommersiella webbsidor och öka deras trafik.

Det är viktigt att veta hur den här kaparen tar sig in i datorer, så du kan undvika den här typen av program i framtiden. Vanligtvis installeras Key-find.com virus tillsammans med andra kostnadsfria program som inte riktigt avslöjar att de gör ändringar i din webbläsare. Därför är det nödvändigt att vara försiktig när du installera nya program på din dator och välj alltid Anpassad eller Avancerad installation. Om du märker några val som erbjuder att installera okända applikationer, är chansen stor att den kommer försöka lägga till ett program med tredje parter. Avmarkera alltid dessa val.

Om du redan märkt av Key-find.com virus på din webbläsare, har du kanske sett en massa annonser när du söker. Skaparna av Key-find.com virus får betalt för varje klick på dessa sidor. Dock kan användare omdirigeras till skadliga sidor och också slösa deras tid istället för att besöka webbplatser som finns listade i pålitliga sökreslutat.

För att ta bort Key-find.com virus, gå till Kontrollpanelen, listan Lägg till/Ta bort program och avinstallera den därifrån. Vissa versioner av den här kaparen installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem, kan scanning med Reimage, Spyhunter eller annat betrott anti-spionprogram vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsarna.

Hur man tar bort Key-find.com virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
 3. Ta bort Key-find.com från listan.

Hur man tar bort Key-find.com virus från IE 11:

 1. Klicka på ikonen inställningar (överst till höger)->Hantera Tillägg;
 2. Välj Sökleverantörer;
 3. Ändra standardsökmotorna till Bing eller Google;
 4. Om någon av dessa sökleverantörer inte finns tillgängliga, följ ”Hitta fler sökleverantörer” i nedre delen av skärmen och installera Google.

Hur man tar bort Key-find.com virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Key-find.com virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.
 2. Välj inställningar.
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan.
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).
 6. Om din Ny Flik sida är kapad, måste du scanna med ett anti-sabotageprogram eller använda tillägget New Tab Redirect från Chrome Store.

  Top Ta bort genväg kapare (alla webbläsare) (valfri):

Om din webbläsare öppnar sidan Key-find.com virus endast vid start, försök detta:

 • Högerklicka på din webbläsares ikon. Välj Egenskaper;
  Shortcut properties
 • Öppna fliken Genväg;
  Remove url
 • Ta bort Key-find.com virus del i dialogrutan.

Automatisk Key-find.com virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Key-find.com Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Key-find.com virus
     
 

Om författaren

 
maj 22, 2014 09:46, juli 26, 2017 15:56
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *