”Java Required” Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

“Java Required” popup är ett falskt meddelande som försöker övertala datoranvändare att ladda ner Java trots att den inte är relaterad med programmet. Den dyker upp på datorer medan du surfar på Internet via Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Meddelandet tar över hela skärmen i webbläsaren och använder domänen FixPCNow.net.

I verkligheten försöker “Java Required” popup att installera ett annonsprogram eller andra oönskade program, till exempel, kupong relaterade program såsom CouponBuddy, CouponPeak, Coupon Alerts och så vidare. Vissa användare har upptäckt att olika verktygsfält lagts till i deras webbläsare efter att de klickat på “Java Required” popup, till exempel, AwesomeHP, Sweet-Page eller Delta Search. Dessa applikationer baseras på olika marknadsföringsprojekt som bara stör dig när du försöker surfa. 

Var mer uppmärksam när du installerar kostnadsfria programvaror på din dator. Om du väljer Anpassad Installation kommer du kunna välja vad som ska installeras. Var väldigt försiktig med vad du går med på och ta bort de redan i markerade kryssrutorna, bredvid val som verkar misstänksamma. Det är också väldigt viktigt att läsa villkoren innan man slutför en installation. På så sätt vet du exakt vad du kan förvänta dig från det nya programmet.

Använd ett betrott anti-spionprogram som Spyhunter och kör en full scanning med den för att ta bort “Java Required” popup. Komplett borttagnings instruktioner kan hittas nedanför:

Använda Kontrollpanelen för att ta bort Java Requiredpopup

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Ta bort allt som är relaterat till “Java Required” popup. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Java Requiredpopup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Java Requiredpopup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Java Requiredpopup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk "Java Required" popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som "Java Required" Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
april 15, 2014 09:46, april 15, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *