Isearch.SafeFinder.net virus - Hur tar man bort

Isearch.SafeFinder.net virus

Isearch.SafeFinder.net virus är en webbläsarkapare som attackerar Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Programmet distribueras med hjälp av olika gratisprogram som kan laddas ner från internet. Den upptäcktes i en anpassad installerare på några nedladdningssidor som Brothersoft, CNET, softonic osv. Om du märker att din startsida och din förvalda sökmotor har ersatts av Isearch.SafeFinder.net betyder detta att din webbläsare har blivit kapad.

Sannolikheten är stor att det hände när du installerade någon kostnadsfri spelare, nedladdningshanterare, PDF-skapare eller annan programvara. Vissa program kommer inte ut tydligt med att de installerar ytterligare verktyg eller att de gör vissa ändringar i ditt system. Av den anledningen är det högst rekommenderat att vara mer försiktig under installationsprocessen. Välj alltid Anpassad Installation och kolla igenom varje steg för att se vad du går med på när du laddar ner programmet. Vanligtvis behöver du avmarkera några redan i markerade rutor för att avvisa oönskade ändringar.

Målet med Isearch.SafeFinder.net virus är att göra reklam för flera olika kommersiella webbplatser och öka deras trafik. Även om detta i sig inte skadar din dator, gör den din surfupplevelse väldigt otrevlig. Eftersom Isearch.SafeFinder.net virus tar sig in i datorer utan användarens medgivande, kategoriseras den som ett potentiellt oönskat program och säkerhetsexperter rekommenderar att ta bort den. Nedanför har vi en guide för hur man gör detta.

Gå till Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort program och ta bort SafeFinder och allt som kan relateras till den. Det rekommenderas att avinstallera ALLA program som lagts till på samma datum som när problemen uppstod. Vissa versioner av viruset installerar programvara som hindrar webbläsarinställningar från att ändras. För att identifiera dem scanna med Reimage, Spyhunter eller annat betrott anti-spionprogram kan vara användbart. Sedan kan du avinstallera tilläggen och återställa inställningarna i webbläsaren.

Hur man tar bort Isearch.SafeFinder.net virus från Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort Isearch.SafeFinder.net från listan

Hur man tar bort Isearch.SafeFinder.net virus från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Isearch.SafeFinder.net virus från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Isearch Safefinder Net Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Isearch Safefinder Net Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-isearch-safefinder-net-virus

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *