InterYield Pop-up - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

InterYield är ett annonsprogram som samarbetar med tredje part webbsidor och visar deras annonser till användare av infekterade datorer. Om du ser annonser som är signerade med påståendena “Ads by InterYield”, “Powered by InterYield”, “InterYield Deals” eller “Brought to you by InterYield” när du surfar på Internet, betyder det att din dator har varit infekterad med InterYield och du borde ta bort den. Att den visar massor av annonser på de flesta populära webbläsare inklusive Google Chrome, Internet Explorer och Mozilla Firefox, är inte allt – InterYield omdirigerar också användare till tredje part webbplatser som kan vara infekterade. Den kan också spåra din surfhistorik och sökförfrågningar samt skicka den här informationen till tredje part webbplatser för att göra dess annonser mer attraktiva särskilt för dig.

För det mesta distribueras annonsprogrammet buntad med kostnadsfria programvaror som kan hittas på Internet. För att undvika InterYield på din PC bör du vara extremt uppmärksam under installationsprocessen av en kostnadsfri programvara, då dessa irriterande verktyg ofta kommer buntade med dem. Välj avancerad eller anpassad installation och läs villkoren. Se till att du kollar igenom alla tillkommande applikationer som ska installeras för att undvika att PUP (eng: potentially unwanted program) installeras på din dator. Om din PC redan är infekterad, testa vår borttagnings guide för att ta bort InterYield helt och hållet.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga InterYield pop-up  komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter InterYield och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort InterYield pop-up  från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till InterYield och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort InterYield pop-up  från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt InterYield relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort InterYield pop-up  från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till InterYield. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk InterYield pop-up verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som InterYield Pop-up och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 21, 2014 08:46, juni 21, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *