Infolinks Adware - Hur tar man bort

Infolinks Adware är en annonsplattform som används för att visa olika annonser och göra reklam för olika produkter, tjänster och så vidare. Även om det inte är ett skadligt program, kan den leda till oönskade handlingar på din dator som så många användare klagar på. Infolinks Adware visar annonser medan användaren surfar på Internet. Vanligtvis är dessa annonser relaterade till sökförfrågningen. Syftet med Infolinks Adware är att tjäna pengar. Den gör en vinst varje gång du klickar på annonsen som visas på webbplatsen du besöker.

Infolinks Adware skiljer sig från de flesta annonsprogram då den visar annonser i text. Detta är ett mycket effektivt sätt att göra reklam på, då användare redan är vana vid popup annonser och klickar inte på dem, så chansen att användaren kommer klicka på en annons i texten är mycket större. Det största problemet med det här annonsprogrammet är att den kan orsaka omdirigeringar till skadliga webbplatser där du enkelt kan bli infekterad. På så sätt utsätter du ditt systems säkerhet för risk. För att inte nämna att de konstanta uppträdandena av annonser och omdirigeringar är väldigt irriterande samt att de stör dig när du försöker utföra vanliga ärenden på datorn. Om du har märkt av att dessa annonser dykt upp på ditt system, måste du ta bort Infolinks Adware så fort som möjligt.

infolinks-com-2-viruses

Allt du behöver göra är att flytta musen till ett av nyckelorden i annonserna och vänta tills ett frågetecken dyker upp. Klickar du på den kommer du bli omdirigerad till en webbplats där du kan sätta stopp för dessa annonser genom att välja bort deras tjänster. Kom ihåg att detta fungerar endast för en webbplats som du besöker vid det tillfället och du måste repetera processen på alla andra sidor, i fall du vill få Infolinks annonser igen.

Du kan också scanna din dator med Reimage, SpyHunter eller Hitman Pro som kommer blockera aktivitet från det här programmet helt och hållet. Glöm inte att uppdatera dessa program till den senaste versionen för att se till att de jobbar som bäst.

Instruktioner för manuell borttagning av Infolinks Adware

Använda Kontrollpanelen för att ta bort Infolinks Adware komponenter och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Infolinks och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Infolinks Adware från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till Infolinks och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Infolinks Adware från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till Infolinks och som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt, ställ om Firefox:
 4. Gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Infolinks Adware från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till Infolinks Adware. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Infolinks Adware och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Infolinks Adware och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-infolinks-adware

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *