InboxAce Verktygsfält - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

InboxAce Toolbar är en sökmotorskapare som installeras till slumpmässiga datorer genom att packeteras in i gratisprogram. Programmet utvecklades av Mindspark Interactive Network, Inc. Verktyget installeras till din webbläsare utan din tillåtelse och gör din internetupplevelse helt annorlunda. Programmet kan läggas till på Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome.

Först kommer du lägga märke till att din startsida och vanliga sökleverantör ändras till mywebsearch.com. Du kommer även få en hel del reklam med sponsrade länkar när du försöker söka efter något. Detta är en vanlig åkomma med program som t.ex. InboxAce Toolbar på systemet. Syftet med en sådan applikation är att utöka trafiken till specifika hemsidor. Dessutom samlar det in information som dina internetvanor. Informationen är väldigt användbar för marknadsföringssyften då det visar vilka hemsidor som användaren är mest intresserad av etc.

InboxAce Toolbar installeras genom att packeteras in i gratisprogram från internet. Detta är ett av de mest lämpliga sätten att annonsera nya applikationer. Trotts det faktum att det anses vara ett orättvist sätt att stötta program på, så anses inte InboxAce Toolbar vara ett skadeprogram. Det är ett potentiellt oönskat program som lätt kan undvikas. Allt du behöver göra är att ha lite mer tålamod och vara mer försiktig under installationer. Istället för att endast klicka ”nästa”, kan du välja ett avancerat installationsalternativ och se om det följer med några tillägg som t.ex. InboxAce Toolbar.

Uppdatering, 1: a Mars 2017: Mindspark Interactive Network är ett väletablerat företag som i huvudsak är känd för sin tendens att skapa flertalet underhållande applikationer. Dock verkar det även aktivt stötta en del misstänksamma verktyg och applikationer. InboxAce är en av hundratals erbjudna program som du inte bör installera. Mindspark (även fast det inte är ett opålitligt företag) ger ändå säkerhetsanalytiker oroande känslor kring om deras produkter är säkra och pålitliga. I nuvarande läget kan användare presenteras med stöttande innehåll på deras webbläsare som uppmanar till att testa Mindspark’s produkt. Som vi redan förklarat så tillhör InboxAce kategorin av skadeprogram och bör inte laddas ned. Neka erbjudanden som just nu eventuellt cirkulerar på internet då Mindspark ihärdigt försöker att stötta sin produkt.

Ta bort oönskade program så snart du lagt märke på det i ditt system för att undvika relaterade problem. Nedan tillhandahåller vi borttagningsinstruktioner för InboxAce Toolbar:

Genomsök din dator med ett anti-skadeprogram som tar bort reklamprogram och sökmotorskapare. Vi rekommenderar Spyhunter.

Gå till kontrollpanelen -> Lägg till/ Ta bort program -> Leta efter okända applikationer som relaterar till InboxAce Toolbar. Om du ser några, ta då bort dom. Det rekommenderas även att du avinstallerar andra applikationer som installerades samma dag.

Ta bort verktyget från dina webbläsare:

För Internet Explorer: Gå till ”Verktyg” (kugghjulet på Internet Explorer 9) -> ”Hantera tillägg”. Leta efter InboxAce Toolbar och inaktivera det.

För Google Chrome: Klicka på kugghjulet i övre högra hörnet. Gå till ”Inställningar” -> ”Verktyg” i vänstra fältet. Om du ser några tillägg som relaterar till InboxAce Toolbar, klicka då på papperskorgen bredvid.

För Mozilla Firefox: Klicka på de tre horisontella linjerna -> Välj ”Tillägg”. Om du ser några tillägg där eller under sidan ”Insticksmoduler”, inaktivera då dessa.

Kontrollera om din startsida och vanliga sökleverantör har återställts. Om du ser någon okänd adress, byt då ut den mot din egen som t.ex. www.google.com.Automatisk InboxAce verktygsfält verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som InboxAce Verktygsfält och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

På begäran av utvecklarna av InboxAce verktygsfält så har vi blivit tillfrågade att ta bort denna artikeln på grund av felaktig information. Dock så finner vi att inlägget är korrekt och hjälpsam för våra läsare. InboxAce verktygsfält och andra programutvecklare av Mindspark Interactive Network Inc, kan upptäckas och kännas igen som virus eller potentiellt oönskade program av olika anti-skadeprogram. Verktyg utvecklade av Mindspark delar samma EULA (End Used License Agreement) som är vilseledande. De hävdar att programmet inte är ett reklamprogram eller skadeprogram, medans det finns uttalanden att verktyget kan visa reklam från tredjeparter eller använda andra verktyg för att generera pengar m.m. Per definition så anses ett sådant program vara ett reklamprogram. Alla utgivna artiklar av www.2-viruses.com gällande Mindsparks produkter anses korrekta.

Var god notera att vi är anslutna med flertalet pålitliga anti-skadeprogram och information gällande detta kan hittas på våran redogörelse sida (länken finns i längst ned i artikeln). En del av dessa verktyg är betalprogram medans andra kan användas gratis. Vi tillhandahåller även gratis manuella borttagningsinstruktioner.

 

InboxAce verktygsfält skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
mars 15, 2017 08:49, mars 15, 2017 08:49
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *