Inbox Toolbar - Hur tar man bort

Inbox Toolbar

Inbox Toolbar (framdriven av Infospace/Inspesearch) är en webbläsarkapare som skapar många problem för slumpvalda datoranvändare. Programmet distribueras tillsammans med PC Fix Speed och flera liknande registerrengörare utan att tydligt redovisning om installationen. Direkt efter att du öppnat din webbläsare lägger applikationen till ett nytt verktygsfält samt några ikoner med genvägar till Weather Channel, Wikipedia eller andra webbplatser. Dessutom ändrar den din startsida, förvalda sökleverantör och erbjuder en översättningsfunktion. Den kommer också ersätta sökmotorn med den som Infospace använder.

Inbox Toolbar gör reklam för olika kommersiella webbplatser som tillhör deras samarbetspartners. Den inkluderar dessa sidor i dina sökresultat varje gång du gör en sökförfrågan på nätet. Varje klick på dessa sidor skapar en filial vinst för Inbox Toolbars skapare. Dessutom gör den det svårt för användaren som använder den berörda webbläsare. Alla ändringar görs utan att riktigt fråga efter din tillåtelse och de ändrar ditt surfande helt och hållet, tyvärr åt det negativa hållet. Det är inte bara irriterande att se funktioner som du inte frågat efter men också om du klickar på skadliga länkar kan din dator bli infekterad med sabotageprogram eller andra hot.

Var väldigt försiktig när du laddar ner något nytt program till din PC. Det har blivit väldigt vanligt att lägga till ett extra verktyg i många av de kostnadsfria programmens installation. Läs alltid villkoren innan du skaffar en ny applikation på datorn och var mer uppmärksam under installationsstegen. Vanligtvis behöver du avmarkera flera ifyllda kryssrutor för att undvika att installera oönskade program.

Ta bort Inbox Toolbar så fort du har märkt av den i din webbläsare. Först och främst, avinstallera den från programlistan i Kontrollpanelen, scanna sedan din PC med Spyhunter eller Malwarebytes för att få bort andra annonsprogram. Gör följande för att återställa sökkapningen:

Hur man tar bort Inbox Toolbar från Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort Inbox Toolbar från listan

Hur man tar bort Inbox Toolbar från Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.
 6. Om inställningarna återkommer och inget dyker upp vid scanning med anti-sabotageprogram: Stäng Firefox, öppna Utforskaren och skriv in %AppData% i adressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Döp om den här filen om den existerar och starta Firefox igen. Du kommer behöva repetera de ovanstående stegen igen.

Hur man tar bort Inbox Toolbar från Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Inbox Toolbar och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Inbox Toolbar och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-inbox-toolbar

Removal guides in other languages

One response to “Inbox Toolbar

 1. Jag accepterar inte inbox för att jag vill ta borta hela inbox för att egentligen förstår jag inte vad är det för inbox också vilken tillhör??? Absolut jag vill hela tiden ta borta inbox passar inte mig också jag trivs inte bra för men måste jag ta borta för inbox vid spyhunter,måste jag ta borta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Fruktansvärt förstår jag ingetning vad är det för inbox,jag är inte mitt intresse passar inte mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *