IMVU Toolbar - Hur tar man bort

IMVU Toolbar

IMVU Toolbar är en webbläsarkapare som kan angripa Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome och Safari. Även om du kan ladda ner det här verktygsfältet från sin officiella hemsida, tar den för det mesta in sig objuden på datorer och tillsammans med olika kostnadsfria programvaror. När programmet väl är inne i systemet ändrar den dina webbläsarinställningar. IMVU Toolbar lägger till ett sökfält och ersätter din sökleverantör. Den hävdar sig också erbjuda gratis kredit till att spela spel med och lägger till andra funktioner som snabb Facebook eller e-post tillgång.

Problemet med det här verktygsfältet är att den kan spionera på din aktivitet på nätet, såsom dina sökförfrågningar eller webbplatser du besöker. Den här informationen kan senare användas för att visa riktad reklam på ditt system. Om du dessutom gör en sökning med IMVU Toolbar kommer den erbjuda massor av sponsrade webbplatser i dina sökresultat istället för att visa sidorna som är relevanta till din sökning. På så sätt vill applikationen att du ska besöka kommersiella webbsidor, som i sin tur ger pengar till skaparna.

För att undvika att installera IMVU Toolbar ska du vara uppmärksam på vilka program du laddar ner från Internet. Läs alltid villkoren och var säker på det du går med på. Det rekommenderas också att alltid välja Anpassad Installation och följ stegen noggrant. Om du ser några redan ifyllda val, se till att du inte tillåter installation av någon oönskad applikation och avmarkera onödiga kryssrutor.

Ta bort IMVU Toolbar från din dator om du märkt av den på någon av dina webbläsare. Gå till Kontrollpanelen och avinstallera den därifrån. Scanna din PC med Spyhunter, Malwarebytes eller annat betrott anti-spionprogram. Glöm inte att återställa dina webbläsarinställningar. Nedan kan du ser hur man gör detta.

Instruktioner för manuell borttagning av IMVU Toolbar

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta IMVU Toolbar  komponenterna och installerare:

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter IMVU Toolbar och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort IMVU Toolbar  från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till IMVU Toolbar och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort IMVU Toolbar  från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till IMVU Toolbar samt applikationer du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort IMVU Toolbar  från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till IMVU Toolbar. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Imvu Toolbar och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Imvu Toolbar och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-imvu-toolbar

Removal guides in other languages

One response to “IMVU Toolbar

 1. Jag laddade ner imvu och nu har hela min Nya dator(mac air) f*ckat upp. Det går varken att spela, stänga ner programmet, stänga av datorn eller att radera programmet helt. Vad ska jag göra? snälla hjälp mig, har försökt med allt och allt som står ovan. Tacksam för svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *