File Restore (virus) - Hur tar man bort

File Restore (virus)

File Restore viruset är ett skadligt program som utvecklats av data-kapare som är ansvariga för den stora familjen av FakeHDD program. Några av er kanske redan är bekanta med File Recovery. Denna fungerar på precis samma sätt som den senare: det immiterar funktionerna av ett optimeringsprogram, dock har det inte möjligheten att utföra några bra egenskaper alls. Det egentliga syftet av detta ransomware är att övertala användare med infekterade datorer att tro att deras dator innehåller en del problem, och att de måste köpa den fulla versionen av File Restore viruset för att årgärda det.

File Restore viruset tar sig in i datorn via Trojan virus som säkerställer att programmet kan infiltreras in utan att användaren lägger märkte till det. Det behöver ingen speciell tillåtelse från användare och de kan endast se det då File Restore redan agerar på datorn. Programmet kör en falsk genomsökning och rapporterar om flertalet systemfel som i verkligheten inte existerar på din dator. Dock så kommer File Restore viruset försöka övertala dig att köpa dess fulla version genom att säga att det kan åtgärda alla problemen som din datorer har att göra med. Här är några felmeddelanden som du kan presenteras med:

Hard drive boot sector reading error

System blocks were not found

Error while relocating TARE sectors

Error 0 – DATA_BUS_ERRORError 0x00000078 – INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

Error 0x00000050 – PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

The storage device has failed a self-test

The self-test procedure of the storage device has detected an irreparable errors.

SMART state is “Out of order” before the disk scan

Du måste vara väldigt försiktig om du har infekterats med File Restore och inte falla för dess missledande information som det tillhandahåller. Ingen av de felmeddelanden som programmet raporterar om existerar på din dator. Faktum är att detta skräpprogram endast vill åt dina pengar, och har ingenting med systemoptimering att göra.

Ta bort File Restore viruset från din dator så snart du upptäckt det. Använd ett pålitligt anti-spionprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter för att bli av med detta falska skadeprogram så snabbt som möjligt. Följ dessa steg för en enklare borttagning:

  1. Först så rekommenderar jag att döda skadeprocessen och genomsöka efter rootkits som följer med File Recovery skrämselprogrammet. Detta kan göras genom att använda Process Explorer, Reimage, SpyHunter installatören eller Rkill. Om du inte kan starta IE, använd Win+E tangenterna och skriv in https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe där.
  2. Sedan behöver du utföra en anti-rootkit genomsökning. Spyhunter eller [Hitman] är ganska bra generiska genomsökare tillsammans med anti-rootkits. I andra fall rekommenderar jag TDSS Killer.
  3. Ta sedan bort filerna av File Restore. Detta kan göras antingen automatiskt eller manuellt.
  4. Du bör göra alla dokument och filer synliga. Start -> Kör, skriv in attrib -h %Documents%*.*

Om du inte kan ladda ned något program så kan du försöka falskregistrera File Restore skadeprogrammet med nyckeln 08467206738602987934024759008355 (Tack till Siri som delar den). Detta tar inte bort parasiten, utan förenklar bara borttagningsprocessen.

Videoinstruktioner om borttagningen av File Restore

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som File Restore Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som File Restore Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av File Restore (virus)

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-file-restore

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *