FBI ransomware - Hur tar man bort

FBI ransomware

FBI Ransomware är en aggressiv bluff som har spridits på Internet under namnet The FBI (Federal Bureau Investigation). Den är en varning som hävdar att din PC är blockerad pågrund av flera skäl. Till exempel att du har brutit mot upphovsrätts-lagen och relaterade lagar (video, musik, programvaror) och olagligt använt eller distribuerat upphovsrättsskyddat material, tittat eller distribuerat olagligt pornografiskt innehåll och så vidare. Den hävdar också att din dator är infekterad med sabotageprogram, vilket är resultatet av att ha brutit mot lagen om försumlig användning av persondator. Ransomware kommer använda generiska meningar utan att tala om den exakta anledningen till varför din PC blockerades, trots att den försöker skrämma dig med fängelsestraff.

I princip är hela ditt system låst och du kan inte utföra någonting därifrån. Vid det här lagret är det ganska enkelt för datorhackare att tjäna pengar på dig eftersom inte du inte kan göra något annat. FBI Ransomware hävdar att du måste betala böter via MoneyPak, en summa av $100 eller $200 (beroende på version) för att blockeringen ska upphöra inom 1 till 48 timmar efter att pengarna har hamnat i deras konto. Väldigt enkelt då datorhackare samlar från $100 till $200 från varje offer. Pengarna samlas via MoneyPak eller PaySafe pre-paid cards. Vilket gör det uppenbart att FBI Ransomware är en bluff. Du måste veta att det här sabotageprogrammet skapades bara för att skrämma upp dig och blåsa dig på pengar. Det enda sättet att få stopp på den här irriterande varningen är att ta bort parasiten, och det är möjligt att göra det trots att din PC är låst.

Det är värt att nämna att FBI Ransomware siktar in sig på användare från USA och Kanada, då det finns en annan version som heter Ukash Virus som är vanligare i Europa.

Viktigt: Om du kan få tillgång till ett annat användarkonto på en infekterad PC, ladda ner Spyhunter på det kontot, starta den (om du måste, kör den som infekterad administrativ användare). Scanna din dator. Detta är det enklaste sättet att ta bort FBI Ransomware utan att förlora data. Ett annat trick är att dra ut nätverkskabeln när datorn håller på att starta och sätt i den igen några minuter efter uppstarten för att ladda ner anti-sabotageprogram. Om du inte kan få tillgång till ett annat konto, följ guiden nedanför eller ring +1-888-334-2444 (USA / CA ) för hjälp.

FBI Ransomware versioner

FBI Moneypak Virus”- Den vanligaste versionen av FBI Ransomware som kräver betalning via MoneyPak betalningssystem.

FBI Department of Defense Virus”- I princip samma virus som FBI Ransomware, den enda skillnaden är att den visas med en annan design och nämner Department of Defense. Den är inte lika spridd som FBI virus, men den kommer utföra samma skadliga handlingar på ditt OS.

FBI Cybercrime Division virus”- En till kamouflage av FBI virus om refererar till Cybercrime Division.

FBI AntiPiracy Warning”- Detta är ett symptom av några av FBI Ransomwares – ett falskt meddelande som hävdar att du har brutit några lagar och pågrund av att du utfört illegala aktiviteter på nätet, så måste du betala en lösensumma. Du kan inte göra något på din dator innan du betalat eller tagit bort viruset.

FBI Online Agent Virus”- En till version av FBI Ransomware som kommer i lite olika utseenden. Den blockerar hela systemet och visar ett meddelande som säger att du måste betala $200 lösensumma för att låsa upp din dator.

Green Dot MoneyPak Virus”- En mindre FBI virus version som har en särskild design. Den är begränsad till en trojan version och därför enklare att identifiera.

Paysafecard virus”- Paysafecard är ett för-betalt kortsystem liknande MoneyPak. Den används av många FBI virus versioner i USA, men paysafecard virus är mindre vanliga än MoneyPak.

United States Cyber security”- En till ransomware som är relaterad till FBI virus. Den siktar speciellt in sig på användare från USA och Kanada.

Främsta sätten att få bort FBI virus på

Det finns flera versioner av FBI Ransomware, alla med liknande utseende. Vissa kan kännas igen med sina felstavningar: Federal Bureau Investigation virus (lack of “of”), FBI Online Agent”etc. Andra kan inte skiljas så lätt då de använder sig av samma text och layout. Det finns mer än 10 olika trojan familjer bakom den här bluffen.

Av praktiska skäl finns skillnaden i sättet FBI Ransomware startar på och vilka systemfunktioner den inaktiverar. Detta är tillräckligt för att ta reda på vilket som är det mest passande sättet att få bort den på.

Typ 1: versioner som inte startar i Felsäkert läge och felsäkert läge med nätverk

Typ 2: versioner som inte startar i Felsäkert läge med kommandotolk, men som starar eller visar en ”tom skärm i de andra lägen. Vanligtvis startar den direkt efter att du loggat in utan större fördröjning.

Typ 3: versioner som kan inaktivera alla Felsäkra lägen.Om du inte kan få tillgång till andra användarkonton för att köra anti-sabotageprogram, gå igenom dem här stegen för att ta bort den första typen av FBI Ransomware:

  1. Starta om datorn. Tryck F8 under uppstarten.
  2. Välj felsäkert läge med nätverk.
  3. Starta MSconfig
  4. Inaktivera uppstarts objektet rundll32, starta vilken applikation som helst från Application Data. Alternativt, inaktivera allt du inte känner till.
  5. Starta om. FBI Ransomware borde inte ladda.
  6. Ladda ner och scanna din PC.

Denna metod visas i videon nedanför.

För den andra typen av FBI Ransomware”följ de här stegen:

  1. Starta om PC i felsäkert läge med kommandotolk. Detta borde fungera på alla versioner av FBI Ransomware
  2. Kör Regedit
  3. Leta efter inlägg från WinLogon. Skriv ner alla filer som den refererar till som inte är explorer.exe eller tomma. Ersätt dem med explorer.exe

Leta efter dessa filer i registret och ta bort de registernycklar som refererar till dessa filer.

Försök att starta om och scanna med Spyhunter.

Om detta misslyckas, måste du ha den tredje typen av FBI scam. Då finns följande alternativ:

  1. Koppla in din PCs hårddisk i en annan PC och kör en full scanning av systemet med anti-sabotageprogram.2. Använd alternativa OS scannar som Norton Power Eraser eller liknande.

Alias:FBI Virus, FBI Scam

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Fbi Ransomware och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Fbi Ransomware och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-fbi-ransomware

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *