FBI Moneypak Virus - Hur tar man bort

FBI Moneypak Virus

FBI Moneypak Virus är ett till farligt ransomware som blockerar träffade datorsystem och försöker ta pengar från deras användare. Den använder namnet FBI och anklagar dig för att ha brutit mot lagen genom att kolla på och distribuera pornografiskt innehåll och filer. Enligt FBI Virus meddelande, måste du betala en böter på $200-$400 beroende på version. Den ber dig att göra det genom betalningssystemet Moneypak, vilket verkar lite konstigt då ingen officiell institution skulle använda sådana metoder för att samla böter. Faktum är att det bara är en bluff.

Dock vill ingen ha något med FBI att göra, så självklart går många på bluffen och betalar böter. Samtidigt som infekterade datorer är fullkomligt blockerade, hittar människor oftast inga lösningar på problemet. Till och med ditt antivirus inaktiveras efter att FBI Moneypak Virus tar sig in i ditt system. Att betala böter verkar som den enda lösningen. Tyvärr ändras inget efter att pengarna överförts. Detta ransomware är en fullkomlig bluff och skapades av datorhackare som bara vill lura dig på pengar. De lyckas distribuera detta virus genom olika säkerhetshål. Den kan komma buntad med nedladdningar. Du kan också bli infekterad om du besöker skadliga webbplatser.

Moneypak betalningssystem är ett legitimt förbetalnings kortsystem och är inte kopplat till bluffmakare. Dock, det sättet som förbetalda kort fungerar på, gör det extremt svårt eller omöjligt att få tillbaka pengarna. Du borde aldrig betala för ransomware och ta istället bort FBI Moneypak Virus.

FBI Moneypak Virus borttagnings metoder

Notera, det finns många versionen av den här bluffen men varenda en kan tas bort med olika svårighetsnivåer. Det är svårt att identifiera rätt metod på en gång, så om en metod misslyckas, hoppa över den och gå vidare till nästa. Vi går igenom de flesta metoderna från enklaste till mer komplex för att ta bort FBI Moneypak bluffen.

Det enklaste sättet att ta bort FBI Moneypak Virus är att scanna din PC från ett opåverkat konto med administrativa rättigheter med spyhunter eller Malwarebytes Anti-Malware. Om du har otur och inte har några opåverkade användarkonton på din dator, finns det andra alternativ:

 1. Starta om datorn. Tryck F8 under uppstarten.
 2. Välj felsäkert läge med nätverk.
 3. Starta MSconfig
 4. Inaktivera uppstarts objektet rundll32, starta vilken applikation som helst från Application Data.
 5. Starta om din dator igen.
 6. Scanna med https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe för att identifiera filer och ta bort dem. Här är en videoguide som visar hur man gör alla steg:

Ta bort FBI Moneypak Virus när du bara kan starta i Felsäkert läge med kommandotolk

Om du inte kan använda Felsäkert Läge, försök starta om i Felsäkert läga med kommandotolk. Såhär tar du bort Moneypak Virus med den här metoden:

 1. Starta om i Felsäkert läge med kommandotolk. FBI Moneypak Virus borde inte startas då.
 2. Kör Regedit. Leta efter WinLogon.
 3. Det finns en nyckel märkt som Shell i Winlogon. Den borde referera till Explorer.exe eller vara tom. Om det finns något annat som refererar till en programfil i en av användarmapparna, ersätt den med explorer.exe.
 4. Spara ändringarna, starta om i Felsäkert läge med nätverk.
 5. Kör msconfig och inaktivera alla onödiga uppstarts inlägg. Starta om normalt, ditt system borde starta utan att parasiten stör.
 6. Installera och kör https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Scanna med datorn med den och ta bort de FBI Moneypak Virus programfiler som den hittar.

Här är en videoguide som illustrerar borttagnings metoden av det här viruset:

Det finns ett par FBI Moneypak Virus versioner som krypterar användardokument och bilder. Beroende på parasitens version, kan filerna återställas, men så är inte alltid fallet. I sådana fall rekommenderar jag att använda PC support eller en av de existerande dekrypteringarna för dessa filer.

Notera, även om alla Felsäkra lägen är blockerade och du inte kan få tillgång till andra användarkonton för att köra Anti-Malware program scanning därifrån, kan du fortfarande rengöra din PC från den här infektionen. Vi rekommenderar att antingen använda Bootbar antivirus CD/USB skiva (Hitman Pro Kickstarter USB är ett av alternativen) och scanna med den eller ringa +1-888-334-2444 (USA / CA ) för hjälp.

Använda Hitman Pro Kickstarter USB för att ta bort FBI Moneypak virus som blockerar alla Felsäkra lägen

 1. För den här metoden, behöver du en oinfekterad PC och ett tomt USB minne.
 2. Ladda ner Hitman Pro på den här PCn. Du behöver inte installera eller starta den.
 3. Tryck på ikonen för att starta Kickstart USB. Följ instruktionerna.4. Stäng av infekterad PC. Sätt in USB minne/skiva, sätt på PC och tryck på DEL.
 4. Leta efter inställningarna för uppstarts ordning (varierar beroende på PC) och välj starta från USB som första val.
 5. Spara inställningarna och avsluta.
 6. Följ instruktionerna på skärmen.
 7. När datorn startar upp, borde du ha tillgång till din PC. Scanna med Hitman Pro och Spyhunter och ta bort FBI Moneypak filer.
 8. Mata ut USB och starta om som vanligt.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Fbi Moneypak Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Fbi Moneypak Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av FBI Moneypak Virus

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-fbi-moneypak-virus

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *