EpicScale - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: PUP
 

EpicScale är listat som en PUP (potential unwanted program) eller ”potentiellt oönskat program” på Svenska. Det infiltrerar användarens dator på en skadligt sätt och använder dom för olagliga kommersiella syften.

Du kan besöka deras officiella hemsida på www.epicscale.com, och ta en närmare titt på deras applikation. Den presenteras som användbar och syftet är att använda datorns kraft för generösa mål. För att vara mer exakt så vill EpicScale använda datorns kalkylerande förmåga för att lagra bit coins. Det är en aktivitet med förtjänster eftersom bit coin kan enkelt konverteras till andra valutor som t.ex. Dollar eller Euro. Applikationens skapare hävdar att majoriteten av deras lagrade bit coins kommer doneras till olika välgörenhetsorganisationer runt om Världen och även att de tar en liten del själva för arbetet.

EpicScale

Även fast bekrivningen låter lovande så är verkligheten en annan. Det finns flertalet rapporteringar att EpicScale följer med packeterad med Utorrent uppdateringar eller via program. Med andra ord, om du har laddat ned, installerat samt beslutat att EpicScale är ett användbart verktyg som du själv vill använda så är detta helt okej. Du har rätten att göra detta, oavsett om det är logiskt eller inte. Kan du dock inte minnas att du har installerat EpicScale på din dator och du har nyss märkt av att det på något sätt körs på din dator, ta då bort det omgående!

Enklaste sättet att göra detta på är att ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla och genomsöka datorn med det. Det kommer att automatiskt hitta samt eliminera hoten på bara några sekunder. Dessutom så skyddar du din dator framåt i tiden mot liknande infektioner, så det är värt att ha ett sådant verktyg installerat. Du kan självklart använda ett eget valt anti-skadeprogram med.

Automatisk EpicScale verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som EpicScale och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

EpicScale skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
mars 25, 2015 09:47, mars 25, 2015 09:47
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *