eDeals Ads - Hur tar man bort

eDeals Ads

eDeals är ännu ett reklamprogram som lovar fantastiska tjänster då du handlar på Internet men endast orsakar problem. Den konstaterar att den kommer ge olika erbjudanden och kuponger då du använder Internet och hjälpa dig att spara en hel del tid och pengar. Programmet är kapabel att drivas på Internet Explorer, Google Chrome och Mozilla Firefox. Dessa sökmotorer är väldigt populära världen över, så du kan förstå skalan av infektionen.

Väl installerad så kommer eDeals visa reklamer som innehåller rabatter, kuponger, rabattkoder och utan tvekan sponsrade länkar. Oftast dyker dessa reklamer upp då du besöker internethandelssidor som t.ex. eBay, Walmart eller Amazon. Användarna som besöker dessa hemsidor löper större risk att klicka på reklamerna från eDeals och hjälpa skaparna att reklamföra hemsidor mer effektivt. Dessutom så övervakar programmet dina internetvanor som t.ex. din internethistorik, internetsökningar och mest besökta hemsidor. Sedan skickas denna information vidare till tredjeparter som använder det för att generera reklamer baserade på dina vanor. Klicka aldrig på reklamlänkar från eDeals då dessa endast kommer att omdirigera dig till en tredjeparts hemsida. Du måste ta bort reklamprogrammet som ansvarar för dessa reklamer så fort du märker av dom.

eDeals sprids oftast via gratis nedladdningar. När du laddar ned någonting från Internet så finns det en chans att du dessutom laddar ned ett reklamprogram, som eDeals. Var mer noggrann under installationer av gratisprogram så du inte installerar något tillägg. Hoppa aldrig över några steg samt håll utkik efter tillägg och avancerade tillval så du verkligen ser vad det är du laddar ned. Tillåt inga tillägg av okända verktyg som eDeals.

Om din dator redan har blivit infekterad så är det rekommenderat att använda ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller malwarebytes. Om du föredrar att ta bort eDeals manuellt så kan du följa instruktionerna angivna här nedan.

Speciella instruktioner angående borttagning av eDeals

Använda kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga eDeals komponenterna och installatörer

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/ Vista/ 7 öppna Start -> kontrollpanelen, Lägg till/ Ta bort Program eller Avinstallera. På Windows 8, skriv in Kontrollpanel i sökrutan, leta sedan efter Avinstallera ett program. Du kan behöva bekräfta att du är administrator på din dator i båda fallen.
 2. Leta efter eDeals och/ eller liknande innehåll i programlistan. Som standard rekommenderas det att ta bort Yontoo, WebCake, allt ”Savings” eller ”Coupon” relaterat. Genomsök datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Stopzilla, de kan ge dig en bra bild över vad som behöver tas bort.
 3. Stäng ned kontrollpanelen.

Ta bort eDeals från Internet Explorer

 1. Klicka på Kugghjulet – Hantera tillägg.
 2. Gå igenom Alla tillägg under Visa. Ta bort allt eDeals relaterat och innehåll som du inte känner till som inte är skapat av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng ned inställningarna.

Ta bort eDeals från Firefox

 1. Skriv in about:addons i sökrutan.
 2. Gå igenom Extensions and addons listan vilket innehåller tillägg och instickmoduler. Ta bort allt eDeals relaterat. Om du inte känner till tilläggen och dessa inte är skapta av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligtvis inte dessa.
 3. Som en extra åtgärd så kan du återställa Firefox. Klicka på de tre horisontella linjerna till höger om sökfältet -> Klicka på frågetecknet (hjälpmenyn) -> Starta om utan tillägg. Klicka sedan på Återställ Firefox när Firefox startar om.

Ta bort eDeals från Google Chrome

 1. Skriv in chrome://extensions i sökrutan eller på svensk version klicka på de tre horisontella linjerna, välj Verktyg och sedan Tillägg.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort allt du inte behöver, speciellt eDeals relaterat. Om du är osäker så inaktivera dessa tillfälligt.
 3. Starta om Chrome.

Som en extra åtgärd så kan du skriva in Chrome://settings i addressfältet och klicka på Avancerat. Skrolla där ned till botten av listan och välj Återställ inställningar.

Notering:

Om du har hittat ett tillägg som inte går att ta bort från din sökmotor så måste det antingen tas bort via kontrollpanelen eller med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter, malwarebytes eller ett avinstallationsprogram som RevoUninstaller.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Edeals Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Edeals Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *