DreamDeal - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

DreamDeal är ett annonsprogram som installeras som ett webbläsartillägg på Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Programmet laddas ner tillsammans med kostnadsfria programvaror från Internet. Många användare märker inte av när den infiltrerar då det inte framgår tydligt. Så fort den är inne i din dator börjar DreamDeal visa massor av popups som erbjuder olika kuponger och rabatter, speciellt om när du besöker sidor som Amazon, Ebay osv. Dessa annonser är väldigt påträngande och stör dig varje gång du försöker surfa på nätet.

Målet med DreamDeal är att tjäna pengar på filiallänkar som är inbäddade i länkarna. Den försöker förbättra trafiken till flera webbplatser och höja deras sidrankning i sökresultat. Dessutom spårar programmet information om dina surfvanor, för att förbättra annonsernas relevans. Du kommer alltså bli erbjuden rabatt på varor du tidigare tittat på. Även om den verkar vara en användbar funktion, så kan dessa annonser inte sluta visas och de kommer snabbt börja störa dig.

DreamDeal har upptäcks komma tillsammans med olika spelare och andra kostnadsfria applikationer till exempel DVDXPlayer 3.2, Fast Free Converter, Video Media Player 1.1, Youtube Downloader osv. Det är ingen rättvis distribution och du kan enkelt undvika den. Allt du behöver göra är att vara mer försiktig under installationsstegen och avmarkera alla alternativ som antyder på ytterligare nedladdningar. Om du hoppar över stegen, är det väldigt troligt att alla tillkommande program automatiskt installeras på din dator.

Det enda sättet att stoppa den här irriterande applikationen är att ta bort DreamDeal från din dator. Ta en titt på borttagningsguiden nedanför. 

Instruktioner för manuell borttagning av DreamDeal

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta DreamDeal  komponenterna och installerare:

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter DreamDeal och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort DreamDeal  från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till DreamDeal och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort DreamDeal  från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till DreamDeal samt applikationer du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort DreamDeal  från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till DreamDeal. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk DreamDeal verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som DreamDeal och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 30, 2014 09:46, mars 30, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *