Disk Antivirus Professional - Hur tar man bort

Disk Antivirus Professional

Disk Antivirus Professional är ett skurkaktigt antivirusprogram från WinWebSec familjen. Det byter ut systemet progressiva skydd och efterliknar andra liknande parasiter. Programmet använder en falsk genomsökare (scanner) som skall leta efter infektioner, men faktum är att det inte kan hitta något. Det skurkaktiga programmet söker att lura dig till att tro att ditt system innehåller en massa hot som endast kan tas bort om du köper dess fulla version. Sanningen är dock att programmet inte har några användbara funktioner, utan det tjänar endast pengar på falska påståenden.

Disk Antivirus Professional distributeras via trojaner. Det kan infektera en PC med Windows Vista, Windows XP, Windows 7 och även Windows 8. Det tar sig in i systemet i hemlighet genom att få dig ladda ned något program som behövs för att kunna se särskilda filmer på intenret eller via kapade hemsidor. Applikationen använder även en falsk online-scanner som säger att din dator är i riskzon och försöker tvinga dig att köpa den fulla versionen. Dock har detta falska antivirusprogram ingen äkta databank för parasiter och är med andra ord ett slöseri med pengar.

Dessutom så stör programmet din dators normala funktioner. Det stänger ned dina legitima program och påstår att du är infekterad. En hel del falska säkerhetsvarningar dyker upp på din dator utan anledning och varnar dig för problem som du inte har. Detta är ytterst irriterande och avslutar ditt arbete helt och hållet. Ta en titt på vissa av de meddelanden som kommer visas på din dators skärm om du infekterats med Disk Antivirus Professional:

Disk Antivirus Warning

Your PC is still infected with dangerous viruses. Activate antivirus protection to prevent data loss and avoid the theft of your credit card details.

Warning: Your computer is infected

Detected spyware infection!

Click this message to install the last update of security software…

Security Monitor: WARNING!

Attention! System detected a potential hazard (TrojanSPM/LX) on your computer that may infect executable files. Your private information and PC safety is at risk.

To get rid of unwanted spyware and keep your computer safe your need to update your current security software.

Click Yes to download official intrusion detection system (IDS software).

Spyware.IEMonster activity detected. This is spyware that attempts to steal passwords from Internet Explorer, Mozilla Firefox, Outlook and other programs.

Click here to remove it immediately with Disk Antivirus.

Ignorera sådana meddelanden då de endast är en del av Disk Antivirus Professional taktik att tjäna pengar. De är inte relaterade till något aktuell situation överhuvudtaget. Kaparna använder endast dessa taktiker för att få användare förvirrade. Betala inget för detta bedrägliga program om du inte vill förlora dina pengar. Om du redan har betalat för det rekommenderas du att omgående ta kontakt med din bank och lägga en anmälan. Ta bort Disk Antivirus Professional från ditt system så snabbt som möjligt med ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter.

Du kan testa att falskt registrera dig till programmet med koden AA39754E-715219CE. Om det inte fungerar kan du använda en automatisk process-dödare som t.ex. Spyhunter, installatör https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Om detta misslyckas kan du döpa om den körbara filen till .com istället och försöka igen. Nedan finner du en video som förklarar hur du går till väga för att bli av med Disk Antivirus Professional.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Disk Antivirus Professional och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Disk Antivirus Professional och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av Disk Antivirus Professional

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-disk-antivirus-professional

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *