Decrypt Protect Virus - Hur tar man bort

Decrypt Protect Virus

Decrypt Protect viruset är ett program som klassas som ett så kallat “ransomware”, vilket betyder att det för eller senare kommer att kräva dig på en lösensumma. Det är ett bedragarprogram som försöker att skrämma användare att de har brutit på lagen och ber dessa att betala en lösensumma på 200$. Med andra ord så anklagar Decrypt Protect viruset dig för att ha använt samt spridit upphovsrättsskyddat material och pronografiska filer. Viruset låser din dator helt och nekar dig tillgång till dina program samt säger åt dig att du har 48 timmar på dig att betala lösensumman, om inte så kommer du få bemöta mer seriösa konsekvenser.

Faktum är att Decrypt Protect viruset inte är relaterad till några legala enheter. Det har skapats av kriminella inom internetvärlden för att lura användare och få dessa att betala för ingenting. Dessa anklagelser om att användare har brutit mot lagen saknar grund och skall därför ignoreras. Även fast meddelandet från Decrypt Protect viruset ser övertalande ut så bör du alltid tveka på liknande meddelanden eftersom legitima myndigheter inte använder sig av betalningsmetoder som dessa begär och dessutom inte låser datorer på avstånd för att informare om brutna lagar.

Infiltrerar datorer med användandet av en Trojan infektion som kan komma in i datorer per måfå utan användares vetskap. Väl inne så kommer programmet att ändra inställningar så det kan låsa din datorer omgående. Trotts hur skrämmande situationen än verkar så bör du inte bli bedragen av detta lurendrejeri.

Du måste ta bort Decrypt Protect viruset från din dator så snart det uppmärksammats på din dator. Om en infekterad dator hade fler än ett användarkonto och om en av dessa inte är blockerad så är detta den enklaste vägen att gå för att bli av med infektionen, med andra ord via att logga in på ett av de opåverkade kontona. Därefter så kan du genomsöka hela datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter. Du kan även använda dig av en systemåterställning till ett datum före infektionen. Var god notera att även om blockeringen har blivit borttagen så kan viruset finnas kvar och därför är det extremt viktigt att genomsöka datorn med ett anti-skadeprogram.

Om du inte tillåts att använda någon metod nämnd ovan så kan du försöka starta om din dator och trycka F8 under omstarten. Därefter väljer du Felsäkert Läge. Om viruset blockerar det väljer du Felsäkert Läge med Nätverk. Om även den är blockerad kan du välja Felsäkert Läge med Kommandotolken. Gör sedan följande:

Borttagning av Decrypt Protect viruset via Felsäkert Läge eller Felsäkert Läge med Nätverk

  • När du dator startas med valt metod, starta Msconfig;
  • Inaktivera uppstartsfilen Rundll32 från att starta någon applikation från applikationsdata. Notera att dessa är typiska tillhåll för Decrypt Protect virus men andra kan användas.
  • Starta om datorn igen;
  • Genomsök datorn med för att kunna identifiera Decrypt Protect viruset och ta bort det.

Här är en video som illustrerar om hur du tar bort ett väldigt likartat virus.

Borttagning av Decrypt Protect viruset via Felsäkert läge med Kommandotolken

  • När din dator fungerar med ett läge som behövs, kör Regedit;
  • Leta efter WinLogon filer. Skriv ned alla filer det refererar till som inte är explorer.exe eller blank. Byt ut dessa mot explorer.exe.
  • Leta i registret efter Decrypt Protect virus filer eller ta bort registernycklar som refererar till dessa filer.
  • Försök starta om och genomsök datorn med Reimage, SpyHunter.
  • Om detta inte fungerar, försök då med ett systemåterställning via Felsäkert Läge med Kommandotolken (rstrue.exe)

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Decrypt Protect Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Decrypt Protect Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av Decrypt Protect Virus

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-decrypt-protect-virus

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *