DealMine - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

DealMine kan se ut som en användbar applikation, men det är bara ännu ett skadeprogram som listas som ett reklamprogram. Väl installerad så visar den olika reklamer på alla dina sökmotorer. Dessa reklamer är inte bara irriterande, utan dessutom skadliga och ger därför att anledning till att inte ha det installerat på din dator. Det är inte speciellt svårt att lägga märke till om din dator är infekterad eller inte, detta eftersom de flesta reklamerna från DealMine är märkta med ”Ads by DealMine” eller ”Brough to you by DealMine”. Så har du märkt av detta på någon av dina sökmotorer så är det dator garanterat infekterad och du bör ta tag i det så snabbt som möjligt.

Om du inte har någon tidigare erfarenhet med att ta bort virus som DealMine, då rekommenderar vi dig att utföra detta automatiskt. Detta är mycket enklare och tar mindre tid. Ladda enkelt ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes och genomsök datorn med det. En av dessa program kommer att hitta samt eliminera hotet på bara några få ögonblick. Det är klokt att ha det installerat på datorn eftersom det även skyddar mot liknande infektioner i framtiden.

Om du dock av någon anledning inte vill installera något ytterligare anti-skadeprogram, då kan du eliminera DealMine manuellt med. Detta kan vara ganska komplicerat, därav har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner för att hjälpa dig ta bort DealMine manuellt. Skrolla ned till slutet av artikeln och ta en titt på dessa. Om du lyckas utföra alla stegen korrekt så kommer du kunna eliminera DealMine manuellt.

Om du har några frågor relaterat till det här ämnet så får du gärna ställa dessa i kommentarsfältet nedan, vi kommer att göra vårt yttersta för att besvara dom alla. För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av DealMine, var god och fortsätt läs artikeln.

Om reklamprogrammet DealMine

Även fast det beskrivs som ett användbart och gratis program som skall hjälpa dig att spara både tid och pengar då du handlar på Internet genom att ge dig olika erbjudanden och kuponger, så är detta inte sant. Väl installerad så kommer det visa olika reklamer på alla dina sökmotorer. Dessa reklamer kan visas i alla former som t.ex. popups, pop-under, textreklam, banderoller och textannonsering (contextual advertisment). Vi rekommenderar dig inte att du klickar på reklamerna som visas av DealMine, gör du ändå detta så kommer du att omgående bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden, t.ex. bedragare eller kapare. På så sätt kan din dator bli infekterad med andra virus, eller om du försöker att handla något hos dessa så kan du bli bedragen på dina pengar.

DealMine fungerar som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Eftersom dessa är blockerade från legitima reklamnätverk så använder de sig av reklamprogram som dessa för att stötta deras hemsidor och driva in trafik till dom. Med detta sagt, om du har DealMine installerad på din dator så kan olika kriminella inom internetvärlden nå dig direkt via din sökmotor dagligen, och detta är väldigt farligt.

Reklamprogrammet DealMine spridningsmetoder

DealMine sprids packeterad i andra gratisprogram som kan laddas ned från Internet. Exempelvis om du skulle ladda ned en PDF skapare eller mediaspelare från en opålitlig hemsida, så finns det en risk att DealMine laddas ned bredvid. Därför är det viktigt att du alltid håller ett vakande öga under installationer av gratisprogram.

Hoppa aldrig över några steg och håll alltid utkik efter tillägg samt avancerade tillval om det går. På så sätt hinner du se alla möjliga alternativ och utföra eventuella ändringar om det behövs. Om du under installationen lägger märke till ett tillägg som du inte känner till som installeras bredvid, tillåt då inte detta att slutföras då det kan vara DealMine eller ett annat skadligt program som du inte vill se installerad på din dator.Automatisk DealMine verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som DealMine och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av DealMine

Du tar bort DealMine genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som DealMine installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till DealMine .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort DealMine från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till DealMine och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DealMine, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna DealMine från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till DealMine. Klicka på papperskorgen bredvid DealMine eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DealMine, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna DealMine från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till DealMine och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DealMine, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort DealMine från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör DealMine ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna DealMine från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill DealMine. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till DealMine, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av DealMine

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
januari 6, 2016 11:45, januari 6, 2016 11:45
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *