DealExpress - Hur tar man bort

DealExpress

DealExpress är ett vanligt annonsprogram som visar olika kuponger, rabatter och kommersiella erbjudanden. Annonserna dyker för det mesta upp på e-handelssidor som Amazon eller eBay. Även om annonsprogrammets utvecklare lovar att den kommer spara dig både tid och pengar genom att förse dig med otroliga kommersiella erbjudanden, är detta inte sant. Alla dessa erbjudanden kommer från en tredje part och de flesta är falska. Du borde tänka en gång till innan du klickar på dem, eftersom du kommer omedelbart bli omdirigerad till en webbplats som kan vara infekterad och i sin tur skada din dator.

Programmet klassas som ett PUP (potentiellt önskat program, eng: potentially unwanted program) eftersom den orsakar mer skada än den är till hjälp. Den fungerar som ett webbläsartillägg som kan läggas till i de flesta populära webbläsare, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer. Den är ansvarig för att generera olika annonser. Dessutom kommer den samla din personliga information, såsom surfhistorik, sökförfrågningar eller IP adresser och sedan lämna över det till en tredje part som kommer justera annonserna för att göra dem mer attraktiva för dig.

DealExpress är ett annonsstöd som genererar webb trafik och samlar på potentiella nya kunder. Det är så ägaren tjänar pengar.

DealExpress tar sig in i datorer buntade med andra kostnadsfria programvaror, t.ex när du laddar ner något gratis från Internet, finns det en chans att det här annonsprogrammet kommer buntad med den. Med det sagt, om du vill behålla dig dator fri från det här programmet, ska du vara uppmärksam under installationsprocessen av kostnadsfria nedladdningar från sidor som ser misstänksamma ut. Hoppa inte över några steg och se till att du läser alla villkor. Välj också alltid anpassad eller avancerad installation. Detta borde hindra dig från att bli infekterad med annonsprogram.

Om det är för sent och din dator redan är infekterad med DealExpress, rekommenderar vi att du scannar den med ett pålitligt anti-sabotageprogram Spyhunter eller malwarebytes som löser problemen automatiskt. Om du föredrar att göra detta manuellt, var god och följ våran steg-för-steg DealExpress borttagnings guide.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga DealExpress komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -” Kontrollpanelen sedan”Lägg till/Ta bort Program eller”avinstallera.”På Windows 8 ange Kontrollpanelen”i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter DealExpress och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort DealExpress från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till DealExpress och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort DealExpress från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt DealExpress relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort DealExpress från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till DealExpress. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.

Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Dealexpress och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Dealexpress och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *