Blinkx Virus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Blinkx virus är ett reklamprogram som visar reklamlänkar i text som hävdar att de är ifrån blinkx.com. Webbplatsen är legitim, men annonserna som visas är inte det. Om du börjar se understrukna texter på sidor du besöker och om ett reklamfönster visas efter att du lagt musen över dem, betyder det att din PC kan vara infekterad.

Blinkx virus installeras på datorer med hjälp av Trojaner. Den enklaste versionen av Trojaner är ihop buntade programvaror som installerar annonsprogram och kapare tillsammans med ”gratis” applikationer. I vissa fall gör den nämnda applikationen inte någon nytta alls. Det är också möjligt att bli infekterad med Blinkx och andra annonsprogram genom kryphål.

Själva sabotageprogrammet är ett webbläsartillägg. Den infekterar inte bara PC utan också Mac och Linux baserade webbläsare (Chrome och Firefox) så länge distributörerna för sabotageprogrammen skapar Trojaner för lämpliga plattformar. 

För att ta bort Blinkx virus från din dator är det högst rekommenderat att scanna din PC med ett betrott anti-spionprogram, till exempel spyhunter, Hitman Pro. Avinstallera sedan okända program från Kontrollpanelen och ta bort olämpliga tillägg från din webbläsare.

Automatisk Blinkx virus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Blinkx Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Blinkx virus
     
 

Om författaren

 
april 4, 2014 11:10, april 4, 2014 11:10
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *