Blinkx virus - Hur tar man bort

Blinkx virus

Blinkx virus är ett reklamprogram som visar reklamlänkar i text som hävdar att de är ifrån blinkx.com. Webbplatsen är legitim, men annonserna som visas är inte det. Om du börjar se understrukna texter på sidor du besöker och om ett reklamfönster visas efter att du lagt musen över dem, betyder det att din PC kan vara infekterad.

Blinkx virus installeras på datorer med hjälp av Trojaner. Den enklaste versionen av Trojaner är ihop buntade programvaror som installerar annonsprogram och kapare tillsammans med ”gratis” applikationer. I vissa fall gör den nämnda applikationen inte någon nytta alls. Det är också möjligt att bli infekterad med Blinkx och andra annonsprogram genom kryphål.

Själva sabotageprogrammet är ett webbläsartillägg. Den infekterar inte bara PC utan också Mac och Linux baserade webbläsare (Chrome och Firefox) så länge distributörerna för sabotageprogrammen skapar Trojaner för lämpliga plattformar. 

För att ta bort Blinkx virus från din dator är det högst rekommenderat att scanna din PC med ett betrott anti-spionprogram, till exempel spyhunter, Hitman Pro. Avinstallera sedan okända program från Kontrollpanelen och ta bort olämpliga tillägg från din webbläsare.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Blinkx Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Blinkx Virus och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-blinkx-virus

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *