Bitmotion-tab.com - Hur tar man bort

Bitmotion-tab.com

Bitmotion-tab.com är ännu en skadlig sökmotorskapare som kan attackera din dator. Det listas som en sökmotorskapare eftersom det kan attackera din dator och utföra ändringar på dina webbläsare.

Om du nyligen har upptäckt att din dator är infekterad med detta skadeprogram, men du har ingen aning om hur du hanterar situationen, då har du hamnat helt rätt. I den här artikeln kommer vi att ge dig detaljerade instruktioner om hur man tar bort Bitmotion-tab.com antingen manuellt eller automatiskt, vilken metod du väljer är helt upp till dig.

Om du aldrig gjort detta förut, då rekommenderar vi det automatiska alternativet – det är mycket enklare och tar mindre tid. Allt du behöver göra är att ladda ned ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage eller Plumbytes, installerade det på datorn och sedan utföra en fullständig genomsökning av datorns alla lagrade filer. En av dessa program bör hitta och eliminera viruset på några få ögonblick. Dessutom skyddar din din dator framåt i tiden mot liknande infektioner, så det är värt att ha det installerat.

Om du av någon anledning inte vill ladda ned något ytterligare anti-skadeprogram, då kan du bli av med Bitmotion-tab.com manuellt med. Denna process kan vara mer komplicerad, därför har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner för att bistå med hjälp – skrolla ned i artikeln och ta en titt på dessa. Försök att slutföra alla stegen korrekt så bör du kunna eliminera Bitmotion-tab.com helt på egen hand.

Om du har några frågor gällande det här ämnet eller borttagningsprocessen, ställ då gärna dessa i kommentarsfältet nedan så kommer vi att göra vårt yttersta för att besvara dom alla. För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av Bitmotion-tab.com, vänligen läs vidare i artikeln.

Om sökmotorskaparen Bitmotion-tab.com

Bitmotion-tab.com kan kanske se ut som ett användbart verktyg vid första anblick, men det är ingenting du bör lita på. Det listas som en sökmotorskapare eftersom det kommer att utföra en del ändringar på dina webbläsare, som t.ex. en ny startsida och sökleverantör. Dessa kommer placeras som to www.bitmotion-tab.com och kommer nu öppna varje gång du öppnar dina webbläsare.

Även fast Bitmotion-tab.com ser ut som en vanlig sökmotors så är det inte sant och inget vi föreslår att du använder dig av. Om du gör det så kommer du att se en hel del sponsrade resultat som inte ens är relevanta till dina sökningar, på så sätt slösar du din tid. Vi rekommenderar dig inte heller att klicka på någon av dom.

Om du skulle klicka på en sponsrad länk från den hemsidan, så kommer du att omgående bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av olika kriminella inom internetvärlden, som t.ex. kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator infekteras med andra virus, eller om du försöker att handla något hos dessa så riskerar du att bli bedragen på dina pengar.

Bitmotion-tab.com fungerar som ett tillägg till webbläsare och fungerar på t.ex. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge samt även Safari. Detta betyder att även Apple användare kan drabbas.

Bitmotion-tab.com distributionsmetoder

Bitmotion-tab.com distribueras genom att paketeras i olika gratisprogram som kan laddas ned från internet. När du laddar ned och installerar ett gratisprogram, då kan du erbjudas att installera detta ytterligare ”kostnadsfria och användbara” verktyg. Oftast är dessa alternativ förvalda, så stressa inte med installationen så du kan klicka bort valet, annars kommer det installeras automatiskt. Därav bör du vara väldigt försiktig under installationer av gratisprogram. Det är även rekommenderat att hålla din dator säkrad med ett pålitligt anti-skadeprogram som kan varna dig för infektioner som denna.


Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Bitmotion Tab Com och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Bitmotion Tab Com och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av Bitmotion-tab.com viruset

Du tar bort Bitmotion-tab.com genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Bitmotion-tab.com installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Bitmotion-tab.com .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Bitmotion-tab.com från dina webbläsare

TopHur man avlägsnar Bitmotion-tab.com från Google Chrome:

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Fler verktyg->Tillägg
  Extensions
 • Välj allt skadligt innehåll och radera dessa.
  Remove extensions
 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Välj Hantera sökleverantörer
  Manage search engines
 • Avlägsna onödiga sökleverantörer från listan
  Delete search engines
 • Gå tillbaka till inställningar. Vid Start väljer du Öppna blank sida (Du kan ta bort oönskade sidor även här).
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Chrome menyn vid övre högra hörnet och välj Inställningar. Välj Öppna en särskild sida eller en grupp med sidor och klicka på Grupp med sidor.
  Set pages
 • Radera skadliga söksidor vid Start fönstret genom att klicka på “X” bredvid dessa.
 • Klicka på de tre horisontella linjerna vid Google Chrome och välj Inställningar och klicka på Hantera sökleverantörer.
  Delete start pages
 • Ta bort skadliga söksidor i en ny sökleverantörs sida.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Bitmotion-tab.com, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på de tre horisontella linjerna på Google Chrome och välj Inställningar.
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Resset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

TopHur man avlägsnar Bitmotion-tab.com från Firefox:

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj “Tillägg” ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Bitmotion-tab.com och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.it.
  Remove add-on
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Firefox menyn vid övre högra hörnet, välj Inställningar-> Allmänt. Där väljer du den önskade startsidan och klickar sedan på Återställ.
  Restore default

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Bitmotion-tab.com, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve
(Valfritt) för äldre version:
 • Skriv in “about:config” addressfältet och tryck enter. Detta öppnar inställningssidan
  Abou config
 • Skriv in “Keyword.url” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
  Reset Keyword.url
 • Skriv in “browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Skriv in “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka och välj återställ.
 • Sök efter “browser.newtab.url”. Högerklicka och välj återställ. Detta försökrar att söksidan inte öppnas i varje ny flik.
 • Om inställningar återgår igen och en genomsökning med ett anti-skadeprogram visar att datorn är ren: stäng ned Firefox, öppna filsökaren och skriv in %AppData% i addressfältet. Skriv in user.js i sökfältet. Om denna fil existerar, döp om den och starta om Firefox. Du kommer behöva repetera stegen ovan.
  Remove user.js

Om problemet kvarstår, genomsök din dator med ett anti-program för att identifiera skadliga innehåll.

TopHur man avlägsnar Bitmotion-tab.com virus från Internet Explorer (äldre versioner):

 • Klicka på pilen till höger om addressfältet.
 • Gör följande: på IE8-9 välj Hantera sökleverantörer, på IE7 klicka på Ändra sökleverantör.
 • Ta bort Bitmotion-tab.com från listan.

Hur man avlägsnar Bitmotion-tab.com från IE 11:

 • Klicka på Inställningar (övre högra hörnet)->Hantera tillägg.

  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Bitmotion-tab.com och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Välj Sökleverantörer.
  Set search engine
 • Om någon av dessa sökleverantörer inte är tillgängliga, klicka på “Hitta fler söklevenratörer” i nedre botten av skärmen och installera Google.
  Find search engines
 • Stäng ned inställningar.
 • Om din startsida var ändrad, klicka på Kugghjulet vid övre högra hörnet för att öppna Internet Explorer menyn, välj Inställningar och välj Allmänt. Skriv in den önskade startsidan du vill ha och klicka på OK.
  Restore home page

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Bitmotion-tab.com, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Bitmotion-tab.com från Microsoft Edge:Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg.  

TopHur du tar bort Bitmotion-tab.com från Safari:

Ta bort skadliga tillägg

 • Klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn. Klicka på Preferenser.
  Open preferences
 • Välj Tillägg och avinstallera Bitmotion-tab.com och andra misstänksamma tillägg.
  Extensions
 • Om din första sida för webbläsaren har ändrats, klicka på Safari-menyn på övre vänstra hörn på skärmen. Välj preferenser och klicka på fliken Generellt. Skriv in valfritt URL för att välja din förstasida.
  Reset homepage

(Alternativt) Återställ dina webbläsares inställningar

Om du fortfarande upplever problem relaterad till Bitmotion-tab.com, återställ till ursprungsinställningar.

 • Klicka på menyn på Safari i fönstrets övre vänstra hörn. Välj Återställ Safari…

  Choose reset
 • Välj vad du vill återställa (oftast är de valda i förväg) och klicka på knappen Återställ.
  Reset

Om du inte kan återställa dina webbläsarinställningar och problemet kvarstår, scanna ditt system med ett Antimalwareprogram.

Manuell borttagning av Bitmotion-tab.com

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-bitmotion-tab-com

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *