BitCoinMiner - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Trojaner
 

BitCoinMiner (kort CoinMiner) är en grupp trojaner som installerar BitCoinMiner applikationer. Bitcoins är en virtuell valuta som förlitar sig på komplexa beräkningar. Därför är det också möjligt att tjäna en liten summa pengar genom att utföra dessa beräkningar och i processen stärka Bitcoin-närverket. Dock missköts detta av skapare till sabotageprogram som infekterar hundratals datorer för att köra olika BitCoinMiners. De tjänar mycket pengar mer effektivt jämfört med andra. 

Äldre versioner av BitCoinMiner som Trojan.Coinbitminer använde bara CPU. Vilket var väldigt ineffektivt och därför riktar sig nyare versioner mot speldatorer som har kraftfullare grafikkort. Dessa grafikkort utför effektivare beräkningar.

Vanligtvis märker du inte av många symptom när din dator är infekterar med BitCoinMiner. Din PC kan vara lite segare än vanligt, dock kör applikationen på full styrka när du inte använder din PC. Om du känner att fläkten på datorn arbetar hårdare när du inte använder den, kan det vara ett tecken på infektion av BitCoinMiner virus. Själva infektionen är inte så farlig utan det viktigaste är att BitCoinMiner på något sätt installerades på din PC. Detta kan vara ett tecken på allvarliga infektioner på din PC. Till exempel att vara en del av något slags botnät som ägs av illegala miners. De kan när som helst omfokusera från BitCoins till att tjäna pengar genom att stjäla dina bankuppgifter eller skicka spam. Det rekommenderas att ta bort BitCoinMiner och alla andra infektioner från din dator.

BitCoinMiner kommer i flera olika smaker. Det rekommenderas att använda anti-sabotageprogram som Spyhunter eller stopzilla för att identifiera skadliga filer och ta bort dem.

Automatisk BitCoinMiner verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som BitCoinMiner och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av BitCoinMiner

 
Processer:
Registers:
 

Liknande bilder

 
related image #1 from BitCoinMiner
     
 

Om författaren

 
februari 20, 2014 08:32, februari 20, 2014 09:33
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *