BitCoinMiner - Hur tar man bort

BitCoinMiner

BitCoinMiner (kort CoinMiner) är en grupp trojaner som installerar BitCoinMiner applikationer. Bitcoins är en virtuell valuta som förlitar sig på komplexa beräkningar. Därför är det också möjligt att tjäna en liten summa pengar genom att utföra dessa beräkningar och i processen stärka Bitcoin-närverket. Dock missköts detta av skapare till sabotageprogram som infekterar hundratals datorer för att köra olika BitCoinMiners. De tjänar mycket pengar mer effektivt jämfört med andra. 

Äldre versioner av BitCoinMiner som Trojan.Coinbitminer använde bara CPU. Vilket var väldigt ineffektivt och därför riktar sig nyare versioner mot speldatorer som har kraftfullare grafikkort. Dessa grafikkort utför effektivare beräkningar.

Vanligtvis märker du inte av många symptom när din dator är infekterar med BitCoinMiner. Din PC kan vara lite segare än vanligt, dock kör applikationen på full styrka när du inte använder din PC. Om du känner att fläkten på datorn arbetar hårdare när du inte använder den, kan det vara ett tecken på infektion av BitCoinMiner virus. Själva infektionen är inte så farlig utan det viktigaste är att BitCoinMiner på något sätt installerades på din PC. Detta kan vara ett tecken på allvarliga infektioner på din PC. Till exempel att vara en del av något slags botnät som ägs av illegala miners. De kan när som helst omfokusera från BitCoins till att tjäna pengar genom att stjäla dina bankuppgifter eller skicka spam. Det rekommenderas att ta bort BitCoinMiner och alla andra infektioner från din dator.

BitCoinMiner kommer i flera olika smaker. Det rekommenderas att använda anti-sabotageprogram som Spyhunter eller stopzilla för att identifiera skadliga filer och ta bort dem.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Bitcoinminer och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Bitcoinminer och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Manuell borttagning av BitCoinMiner

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-bitcoinminer

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *