Baidu PC Faster - Hur tar man bort

Baidu PC Faster

Baidu PC Faster är en systemoptimerare som lovar att rensa skräpfiler, avaktivera onödiga startup-program och reparera ditt system med ett enda klick. Men eftersom många användare märkt av att programmet installeras på deras datorer utan något godkännande har det klassats som en PUP, potentiellt icke önskvärt program. Vanligtvis följer det med andra gratisprogram på nätet såsom mediaspelare, nedladdningsprogram, PDF-program osv.

När Baidu PC Faster installeras på din dator genomför den en sökning på ditt system, automatiskt och utan ditt godkännande. Scannern körs varje gång du startar din dator. När sökningen är klar rapporterar Baidu om flertal problem som du bör åtgärda, inklusive systemproblem, skadliga filer etc. Det är troligt att Baidu kan visa återstoden av utgångna poster som finns kvar på ditt system även om du har avinstallerat programmen som de tillhör, som dessutom inte är skadliga och inte heller påverkar din dators prestanda. I vissa fall kan Baidu t.o.m. ta bort användbara poster som kan orsaka problem för dig framöver.

Om du har märkt av Baidus scanner på din dator och inte har något minne av att du installerat det, så är det inte rekommenderat att ha kvar det. Var alltid uppmärksam på vad det är du laddat ned från nätet till din PC. För att undvika program som medföljer gratisprogram, välj då Anpassad eller Avancerad Installation och neka ytterligare alternativa nedladdningar eller installationer av andra program som du inte känner till eller som ser misstänksamma ut.

För at ta bort Baidu PC Faster, gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 gå till Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort program. Leta efter den på programlistan och avinstallera den därifrån. Att söka igenom din dator med ett Antimalwareprogram som Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes Anti-Malware kan också vara användbart för att säkerställa att du inte har oönskade program på din dator.

Automatisk Malware verktyg för borttagning

Hämta Spyhunter för Malware upptäckt
(Win)

Notera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Baidu Pc Faster och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Hämta Combo Cleaner för Malware upptäckt
(Mac)

Notera: Combo Cleaner försök ger detektion av parasiten som Baidu Pc Faster och hjälper till dess avlägsnande gratis. begränsad testversion finns tillgänglig,

Källa: https://www.2-viruses.com/remove-baidu-pc-faster

Removal guides in other languages

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *